22 nov. 2011

Tennisboll i låret


Igår märkte jag att det stramade lite oroväckande på baksidan av ena låret vilket gjorde att jag tog fram "the stick" när jag satt i tv-soffan. Oj vilken stor knuta jag hittade där på baksidan som jag gav mig i kast med direkt tills tårarna rann. Jag fick ut det mesta och innan sängdags gav jag det en omgång med mitt grymma Bengay-liniment som värmde fint medan jag somnade.

Idag var det strama borta men det var väldigt ömt där jag gått loss med min stick. Därför tog jag det säkra före det osäkra och ställde in dagens kvalitetspass för att låta låret återhämta sig ordentligt. Tog istället en tur till gymmet och rockade loss med vikterna, även benet fick en lättare genomgång för att öka på cirkulationen och snabba på återhämtningen. Fick till ett bra pass och det gjorde inte så mycket med utebliven löpning. Jag trivs som fisken i vattnet bland vikterna och att jag nu dessutom kan köra Spotify i nya luren gör inte saken sämre!4 kommentarer:

Therese sa...

Du är galen. Jag skulle aldrig kunna massera mig själv så hårt att tårarna rinner...men jag kanske borde. :) Vilken sorts sticka är det du har? Jag tänkte att jag skulle skaffa mig en. Fast det kanske är smartast att vänta tills nån jag känner ska till USA och kan köpa hem en till mig?

Daniel sa...

Det är bara att blunda och sedan ta i så det knakar. ;)

Jag har den som heter "marathon stick" och den funkar bra till det mesta fast kommer jag över en "sprinter stick" någon gång ska jag skaffa den till låren så jag kan köra lite hårdare där...hehe! :)

Du kan kolla på dom olika för löpare här om du inte redan gjort det.

http://www.thestick.com/cgi-bin/commerce.cgi?search=action&category=0040

Andrej sa...

Effektivt. Jag tenderar att samla på mig skavanker tills det inte funkar längre.

Daniel sa...

Jag försöker vara lyhörd och mota skiten i tid men även jag har en tendens att samla på mig vilket resulterar i naprapatbesök. ;)