14 dec. 2011

Ännu ett lyckat pass och sub50

Träningen går grymt bra nu och ikväll fick jag till veckans tredje pass som också blev lyckat. Jag öste först på med en timmes styrka för överkroppen och till skillnad från måndagens lugna styrka tryckte jag på för allt vad tyget höll. Körde tunga "sexor" nästan rakt igenom och det blev en hel del bänkpress och hantelsvingande i högt tempo. Inte mycket till löparstyrka men den här tunga styrkan tror jag är dunderhonung för mitt nervsystem! Jag mår så bra av den här tunga träningen och det känns som den gjort stor nytta för min högerarm som jag hade problem med förr. Nu tänker jag inte på den längre och det är en skön känsla!

Sedan blev det till att blåsa rent piporna efter gårdagens intervaller med ett lugnt pass på bandet. Även här flöt det på lätt och fint med siktet inställt att göra sub50 på 10km. Körde lite lätt fartlek i 1% lutning för att det skulle hända lite och jag lyckades pricka in sub50 ganska fint!


Idag var också magen bättre under passet då jag inte åt så mycket tätt inpå men när jag kom hem blev det till att ladda med mat! Min fru som också var med och tränade skämde bort mig med en massa goda saker som brysselkål smörstekt med vitlök....och ni hittar ingen tortellini på den där tallriken men det finns lite spenat längst bak. Det här satt fint efter kvällens pass!

Lyxtallrik efter träning!

3 kommentarer:

Tobias sa...

Harligt!

Västgötskan sa...

Lät som ett (två) härliga pass!

Känner igen det där med illamående och intervaller. Blä!
Inte alltid det blir som man har tänkt... Men nån nytta gör det ju säkerligen. :-D

Daniel sa...

Tobias - Yey! :)

Västgötskan - Tror säkert det gör nytta att träna med lite illamående, ibland händer det ju på tävling också ;)