31 dec. 2011

Bästa avslutningen!

Under gårdagen var jag riktigt hängig och trodde jag skulle bli ordentligt sjuk men en god natts sömn och ett kort uppehåll med min bromsmedicin gjorde susen! Jag vaknade upp ganska pigg och någon timme senare stod jag uppställd i Allbäcksskogen tillsammans med 250 andra löpare för att springa ut året!


Vädret var toppen med sol och någon minusgrad och kroppen svarade fint när startraketen avfyrades! Jag hittade tempo direkt och benen var lätta och fina. Kom iväg fint i starten och ganska fort var jag uppe på en tredjeplats. Jag funderade lite om jag gått ut för hårt men det kändes rätt så jag körde på!

Efter ca 600m blev jag omsprungen av vinnaren från Sydkustloppet i våras men jag förivrade mig inte utan fortsatte i samma tempo. Det gjorde jag nog rätt i för under andra kilometern hade både 2:an och 3:an fått släppa av och jag var uppe på 2:a plats med en pigg kropp!

Jag kommer in på gågatan med mycket publik där jag får fint stöd, Trelleborg är verkligen min hemmaplan och många vet vem jag är.

- Du ligger 2:a!!! Bra jobbat!!! Heja heja!!!

Jag eldar själv på lite extra och klappar händerna vilket har effekt och ger mig mycket energi tillbaka! Fortsätter tugga på och snart är jag nere vid Socialstyrelsen där vi haft många möten kring adoptionen i höst. Det må vara världens tråkigaste hus men det gav en skön kick att springa förbi där och jag började fundera på roliga saker inför nästa år.

Sedan var det inte långt kvar och ingen var efter mig heller vilket gjorde att jag kände mig trygg på min 2:a plats. Jag hade fortfarande pigg kropp och ökade lite, sista kilometern blev den snabbaste. En skön avslutning på ett grymt löparår och även min bästa placering i ett lopp!

Tvåa!!!!
Dagens tider

Förmiddagen avslutades sedan med lite mingel och blåbärssoppa medan vi hade prisutdelning för alla som genomfört Trelleborgsklassikern i år. En fin avslutning och det var glada miner överallt!

Vi som gjorde första klassikern!Jag vill önska alla ett riktigt gott nytt år och tacka för det här året! Ni är många som stöttat och peppat här på bloggen och på andra håll! Det betyder jättemycket och jag hoppas ni hänger med på ett nytt spännande år med nya utmaningar och tokigheter!

Gott nytt år!!!

14 kommentarer:

Dante9 sa...

Du är grym på att springa :-)

Gott nytt år !!!

Andréa sa...

Vilket avslut! Gott nytt år!

Linus N sa...

Bravo! Gott nytt år!

Karin sa...

G R Y M T!!! Vilken avslutning på året! Gott Nytt!

Lennart sa...

Roligt att du kunde avsluta med en andra plats!

Jag vill så klart också önska dig ett riktigt Gott Nytt År!

plantin sa...

Gott nytt år Daniel och vi hoppas att det nya bjuder på lagom spännande utmaningar!!

Biffen

Linda sa...

Gott nytt år! O självklart hänger jag kvar här även nästa år!

Ingmarie sa...

STORT grattis och Gott Nytt År till er! KRAM

Daniel sa...

Tack alla och ha en riktigt bra start på nya året!

Johan sa...

Lite sent men gott nytt år!

Anna (Orka mera) sa...

Vilket fantastiskt avslut på året. Bra jobbat!

Daniel sa...

Johan - Detsamma!!!

Anna - Bästa avslutningen, tack! Kändes grymt att få springa ut året med lite fart! :)

Kalle Koinberg sa...

Bra sprunget, och kul att du kände igen mig! (Kalle fr. Sydkustloppet)

Bra blogg, och kör hårt! Vi ses på Sydkustloppet 2012

Daniel sa...

Kul att du tittar in här Kalle och bra sprungit själv! Lycka till med träningen så ses vi på Sydkustloppet!