1 jan. 2012

....och lite sämre start

Om det var bästa avslutningen på året igår så var det inte bästa starten idag. Jag hade bokat in ett pass i skogen men Sara och Mikael men den där skiten jag hade i kroppen i fredags tog chansen att bryta ut i natt efter loppet. Det blev ett lugnt nyårsfirande men trots detta kändes det som jag blivit påkörd av något när jag vaknade. Ont i halsen och jag tror även jag hade feber i natt, det där är också dom två sakerna som är ett "big NO NO" när det gäller löpning för mig.

Jag hänger inte läpp för det utan är glad att jag kunde springa igår och att det gick så bra! Tyckte det var ett fint formbesked och känslan var grym hela vägen! Jag hade lite mer att ge och det kändes som jag kunde fortsatt i samma tempo ett bra tag till. Uthålligheten är min svaga punkt men där tyckte jag att det blivit klart bättre och jag kommer fortsätta träna så som jag tänkt under vintern. Det riktigt formtestet kommer på Heleneholms Halvmarathon någon gång i april där jag kommer få en indikation på om sub3 på maran kan vara inom räckhåll? Känns väldigt spännande och jag känner mig grymt inspirerad och fokuserad inför vinterträningen! Älskar det här med att ha målsättningar!


4 kommentarer:

Anna (Orka mera) sa...

Äsch vad dumt med halsont och feber. Bort med det fort!

Och så Gott nytt år förstås!

Anne sa...

vad kan vara en bättre start på året än att ta hand om kroppen; krya på dig nu, Daniel, så får 2012 års löpning en riktig rivstart! ska bli mycket spännande att följa din uppladdning inför maran! kram

Västgötskan sa...

Låter som du hade ett kanonlopp på nyårsafton i alla fall. Härligt!

Krya på dig! :-)

Daniel sa...

Anna - Gör mitt bästa för att mota bort skiten. Lite bättre idag så det går år rätt håll iaf...

Anne - Kanske bra att börja lugnt och öka efterhand? ;)
Glad att du hänger med här! Kram!

Västgötskan - Det var toppen och jag är tacksam att jag inte var sjuk på nyårsafton. Bättre att ta skiten nu! :)