3 jan. 2012

Blandade känslor


Då var min ansökan för New York Marathon 2012 inne och nu är det bara att vänta på en bekräftelse att jag kommit med. Det var med blandade känslor jag skickade iväg min ansökan för jag hoppas egentligen att jag inte står på startlinjen till hösten. Står jag på startlinjen så har inte våra adoptionsplaner gått så som vi hoppats och det går före alla marathon i världen! Jag ser det istället som jag säkrar en plats till 2013 då jag kan skjuta upp starten ett år ifall jag blir antagen. Då känns det bra och helt rätt för huvudet!

Något som också känns bra är att jag denna gången fixat kvalgränsen, förra gången jag kom med var genom en resebyrå. Jag minns att jag sa till min fru efter förra loppet att om jag skulle tillbaka till New York så skulle jag fixa kvalgränsen, en tid som då kändes omöjlig för mig. Idag när jag fyllde i uppgifterna fick jag en riktigt skön känsla i kroppen och den här dagen blev bättre än gårdagen, helt klart!

8 kommentarer:

Lennart sa...

Hej Daniel!
Du har säker kollat det härmed arrangörerna men den sämre kvaltiden (1:23 på HM?) gäller alltså även om du skjuter upp loppet till nästa år. Det är alltså inte den bättre kvaltiden (1:19?) som gäller då?

Helena sa...

Härligt!!! Fast jag håller egentligen tummarna för att du inte står på startlinjen i år då...

Kram H

Daniel sa...

Lennart - Så som jag toklat det ska det gå att skjuta upp från 2012 till 2013 med 1:23 på halvmaran i och med att jag kommer med 2012 då 1:23 gäller. Jag får dock betala 2ggr ;)

http://www.nycmarathon.org/entrantinfo/cancellation_policy.htm

Helena - Tack! Får hoppas på 2013! :) Kram!

Andréa sa...

Vad roligt ändå! även fast jag hoppas på att det blir först 2013 du startar, i år har ni viktigare saker för er.

Ingmarie sa...

Ett positivt adoptionsbesked är mer än väl värt att betala avgiften 2ggr!!kan det kanske bli så bra att båda sakerna går att genomföra?
Hoppas du haft en bättre dag i dag... KRAM

Västgötskan sa...

Då håller vi tummarna på att du inte står på startlinjen tycker jag! Eller ja, att du blir antagen så klart, men att du ändå får (trevliga) förhinder! :-D

Erik sa...

Rent egoistiskt hoppas jag att er adoptionsprocess bara blir liiite försenad. Så vi får chans att träffas i NYC. Men å andra sidan så kan vi säkert ses på nåt lopp i sommar. Ska du springa jubileumsmaran här i stan?

Daniel sa...

Andréa - Visst är det kul och det kommer bli ett spännande år! :)

Ingmarie - Det är mycket möjligt att det går att göra båda sakerna och avgiften är det minsta problemet. Räknar jag dessutom in avgiften bland dom tunga posterna kring adoptionen så bleknar den ordentligt. Det kostar att adoptera! ;)
Kram!

Västgötskan - Inte lätt det där och jag vet inte riktigt själv om jag ska vara glad åt min ansökan eller hurra om jag kommer med. ;)Jag tror det löser sig på bästa sätt och det kommer bli bra detta!

Erik - Ses vi inte i NY så får vi se till att göra det på något annat sätt. Jag har inga lopp planderade mer än Köpenhamn Marathon i maj. Får se hur det blir när vi vet mer om adoptionen men i nuläget känns det som jag kommer hålla mig söderöver i år. Du är varmt välkommen ner också! :)