3 jan. 2012

Dåliga dagar


Idag har jag känt mig smått bedrövlig! Som tur är kommer inte dessa dagarna ofta men ibland dyker dom upp och det är svårt att vända dom till en bra dag hur jag än försöker. Dom där två bokstäverna kan ställa till det bara genom att finnas där och ha svårt för att släppa när dom väl fått fäste. Vissa i min omgivning har dålig förståelse för detta och kör på som om jag vore skottsäker vilket heller inte gör det bättre. Jag är definitivt inte skottsäker och även jag kan ha dåliga dagar, idag var en sådan dag!

10 kommentarer:

Elin sa...

Vet precis hur det är:/ Fullt förståeligt att man kan ha dåliga dagar även om man i vanliga fall är pigg, frisk och fartfylld! Strunta i vad andra tycker och ta den tid du behöver, för du har all rätt att känna så ibland. Du är stark både fysiskt och mentalt, ha det i åtanke sådana dagar!

Västgötskan sa...

Självklart är det så. Alla har dåliga dagar. Tycker de i din omgivning borde ta sig en funderare och stötta dig i dina dåliga stunder istället... :-(

Hoppas det känns bättre idag.
Kram!

Thomas sa...

Usch...
Det ÄR svårt, även för oss som följer dig att förstå det du går igenom Daniel.
Du verkar alltid så pigg och glad att det är konstigt att tänka på de dagar när det inte är så.

Hoppas att det snart känns bättre!

Anne sa...

förbannade jävla bokstäver!! På dom med bromsmedicinen och tänk på att du samlar kraft för att snart få ge dig ut och sparka skiten ur dom i löparspåret igen.

På min spotify råkade just nu Florence and the Machine spelas: "...and it's hard to dance with a devil on your back, so shake him off... it's always darkest before the dawn".

Vi finns här och hejar på dig! (Och vi hejar lika mycket oavsett om du ligger först i ledet eller tar igen dig inne i klungan en stund).

Kramar

Linda sa...

Ibland så tror jag att man behöver ha dåliga dagar, att man faktiskt inte behöver vända dem till bra dagar. Bedrövlig känner sig nog de flesta ibland o även om man som sjuk helst bara ska kämpa på o vara glad så får man faktiskt rulla ihop sig som en boll o ligga o gny o deppa en stund. Kram

Daniel sa...

Elin - Jag ska ha det i åtanke och tack för kloka ord! Brukar kunna slå bort energitjuvar och annat men vissa dagar går det tyvärr inte. Tur att det kommer bättre dagar! :)

Västgötskan - Många har så fullt upp med sig själv och bara kör på och kör över utan att tänka sig för. Många av dessa har jag själv valt bort efter jag blev sjuk men vissa går inte att välja bort tyvärr. :( När jag själv inte är på topp blir dessa extra krävande! tack för din kommentar! Kram!

Thomas - Jag har full förståelse för att det inte går att läsa mina tankar men vissa har en tendens att bara ösa sin skit på mig gång på gång utan att fråga hur jag mår och om det är ok för mig. När jag själv inte mår bra och försöker hitta positiva energier blir det inte alltid så bra....

Anne - Oh! Precis vad jag behövde höra! :) Tack för fina och värmande ord! Jag är snart tillbaka igen med ny kraft hoppas jag! Kram!

Linda - Du är så klok! Det kan ju vara skönt att bara få deppa utan att kämpa på och försöka vända på det. Kanske är det där jag gör fel när jag har dom där dagarna? Kram!

Anonym sa...

Ta väl hand om dig, och hoppas du mår bättre. Det är ju omöjligt att alltid vara på topp! Det är ju inte ens farligt att ha en dålig dag. "Njut av det" - titta på en sorglig film så du får ut det ur systemet, kura i soffan, och sköt om dig. Imorgon är en annan dag!

Ibland tror jag att andras oförmåga att känna in ens dåliga dagar är att det speglar deras rädsla - de vill så gärna att man alltid ska må bra så att DE slipper ängslas och känna rädsla.

Hoppas det snart blir bra!
/Hanna

Daniel sa...

Tack Hanna! Det har varit lite bättre idag. Har försökt fokusera på roliga saker och planer för framtiden som känts bra. :) Nu ska jag ut i nattstormen med hunden också så somnar man gott på det! :)
Ha det bra själv!

Kicki sa...

Vet inte om det är någon tröst, men du imponerade stort på min man i lördags.
Han tyckte det var helt otroligt att man kunde springa så som du gör med tanke på dina förutsätningar.

Kram

Daniel sa...

Tack Kicki! Härligt att höra och din man verkade väldigt trevlig! Hoppas jag hinner prata lite mer en annan gång! Vi syns ju garanterat på fler lopp! :)

Kram!