4 jan. 2012

En dålig kombination


Det där med att driva en träningsblogg och vara krasslig är ingen bra kombination. Istället för att skriva om träning kan jag dock berätta att vår lilla hund fortfarande mår bra och blir bortskämd ordentligt. Hon var ju nära att stryka med i en lunginflammation i september men lyckades ta sig tillbaka. Man hittade dock aldrig orsaken till varför hon får inflammationer i nosen som sätter sig på lungorna och hon är fortfarande snorig.

Jag trodde dock inte hon skulle överleva till jul med det gjorde hon och trots att hon är lite snuvig och nyser så är hon pigg, glad och äter bra. Vi har inte utsatt henne för fler undersökningar då ingen medicin ändå verkar bita på skiten. Jag tror själv det är något kroniskt som inte går att bota och hon är snart 11år så det är kanske inte så konstigt? Istället fortsätter jag ge henne d-vitamin då och då vilket jag faktiskt tror har effekt. Det märks ganska tydligt dom dagarna hon får tillskott för ca 4 timmar efter blir hon enormt pigg och ska leva jävel i huset med brottningsmatcher som följd. Jag ska försöka filma det någon gång och lägga upp här för hon är väldigt rolig när hon sätter igång.

När det gäller mig själv så är jag som sagt fortfarande krasslig sedan loppet i lördags men det blir bättre och bättre. Det är någon märklig förkylning som satt sig på halsen utan att jag har ont i den. Rösten är det värre med men jag känner mig ändå pigg i kroppen så jag låter nog krassligare än vad jag är. Jag hoppas vara på banan till helgen då jag planerat in backar i skogen med Löparprojektet, kommer inte köra på max men det hade varit skönt att få komma ut där igen efter juluppehållet. Tills dess kommer jag fortsätta bygga upp motivation och peppa mig med musik. Tack för ett bra musiktips Anne! Grym låt med grym text som går varm här just nu!

4 kommentarer:

Snorkkis sa...

Vad skönt att voffsen mår ok. Hon är väldigt söt. Jag funderar nästan på att slänga ut maken som är allergisk mot pälsdjur så att jag ska kunna skaffa en hund eller katt. (Fast tror nog jag behåller maken ändå)

Anne sa...

:) tumme upp för det!

Suzan sa...

Skönt att vovven är bättre och hoppas du blir bra snart också. Här tampas vi med stora operationer på vår lilla tax :(

Daniel sa...

Snorkkis - Hon är verkligen världens goaste och vi är så glada att hon fick en andra chans. Det finns ju hundar som allergiker fixar. Kolla på Spansk Vattenhund, trevlig hund! :)

Anne - :D

Suzan - Ohh!! Inget roligt när dom inte mår bra! Hoppas det löser sig till det bästa!