24 jan. 2012

Dags att planera

Anmälningarna fortsätter strömma in till vårt Sydkustlopp och vi är nu uppe i över 600 anmälda. Planen är att vi ska vara 500 löpare när startskottet smäller om snart 3 månader men eftersom erfarenheten säger att ca 25% lämnar återbud låter vi anmälan vara öppen ett tag till trots att vi redan nu är över gränsen.

Så här många har vi aldrig varit och det är häftigt att vårt lilla lopp blivit så populärt! Det ställer också krav på mer planering och det är mycket som ska ordnas inför ett lopp, man kanske inte alltid tänker på detta som löpare. På torsdag ska vi ha ett första möte och det ska bli roligt att dra igång den här cirkusen ännu en gång. Det är också roligt att se många vänner och klubbkompisar i startlistan i år och jag är övertygad om att det blir en riktigt löparfest även i år.

Min snabba vän Ingmarie finns i startlistan även i år! Kul!


4 kommentarer:

Elin sa...

Jag skulle så gärna vilja springa! Men ska delta i Lejonbragden helgen innan och känner att det kanske inte är läge att springa en tävling redan en vecka efter ett 100km-lopp... Men man kanske kan efteranmäla sig??

Daniel sa...

Det blir kanske lite tufft med lopp så tätt inpå men känns det bra så går det att efteranmäla sig på plats. Tror det brukar komma en del återbud och alla efteranmälningar har nog fått plats dom andra åren om jag inte minns fel.

Västgötskan sa...

Vad roligt! :-)

Jag tror att många löpare är ute efter lite mindre lopp. (Eller i alla fall jag). Många av de "kända" är så galet trångt på... Man blir bara frustrerad. :-P

Daniel sa...

Jag gillar också mindre lopp bäst! Göteborgsvarvet som ett exempel kommer väldigt långt ner på min lista. Verkar bara var trångt och jäkligt där! ;)