24 jan. 2012

Kullamannen 2012

 
Jag vill gärna tipsa om ett litet lopp ni inte får missa till våren och det är Kullamannen som går av stapeln den 19:e maj. Det här är ett av dom absolut vackraste och tuffaste lopp jag sprungit som jag varmt kan rekommendera! Tyvärr går årets lopp dagen före Köpenhamn Marathon som är min stora satsning för året så jag kan inte springa det. Lite retligt då jag verkligen sett fram emot detta loppet men jag får hoppas det är här för att stanna så jag kan springa nästa år istället. Här är en film från när vi sprang förra året! Titta, njut och in och anmäl er, ni lär inte bli besvikna!


Kullamannen 2011 from Kullamannen on Vimeo.

7 kommentarer:

Snorkkis sa...

Ser verkligen idylliskt ut. Men vad fort alla verkar springa!

Lennart sa...

Oj vad fint det var. Det där loppet blev jag verkligen sugen på att springa!

Synd bara att loppet ligger lite dumt tidsmässigt.

Daniel sa...

Snorkkis - Där var många snabba löpare på det där loppet. Många orienterare som var vana i den tuffa terrängen. Orienterare är grymma!

Lennart - Det är verkligen synd att dom lagt det lite dumt men det lockar en speciell sorts löpare och jag tror det ligger bra i tiden för dom.

Mikael Björk sa...

Vi hade roligt i fjol! Är ni sugna på att testa banan och miljön, så häng med på fun-run två veckor innan loppet. Kolla här: http://www.facebook.com/events/314046431951115/?ref=ts

Daniel sa...

Ja just det! Det kunde jag ju tipsat om här! Skriver ett eget inlägg om det snart! Jag kommer givetvis! :)

Per Sjögren sa...

Ev kör vi ett NO-fun race i slutet av april och testar King of the hill banan. Blir en skön syradag :)

Daniel sa...

NO-fun race låter grymt! Håller ögonen öppna efter detta! :)