31 mars 2012

Gjorde en fuling

Jag var inne och skulle beställa min nya billigare medicin innan i veckan men något hade gått fel. Min neurolog hade glömt skriva ut recept på den så jag kunde inte hämta ut den vilket var lite dumt då jag verkligen behövde nya sprutor innan helgen. Jag orkade heller inte ringa runt för att få ut receptet då det är lättare att få tag på stadsministern än min neurolog. Blev lite irriterad och tänkte att om dom nu vill sätta mig på en billigare medicin får dom visa lite mer intresse och skriva ut recept då jag faktiskt bad om det en vecka tidigare. Jag gjorde istället en liten fuling och tänkte va fan! Jag beställer min gamla medicin istället som jag fortfarande hade recept på och det var inga problem.


Hämtade ut den igår och nu har jag så jag klarar mig till mitten av sommaren! Jag kommer även spara några paket till när vi ska åka till Kina då denna är enklare att resa med. Jag har dessutom tullkort för denna vilket det inte fanns till min nya ännu. Känns bra även om jag har lite dåligt samvete nu efteråt....

8 kommentarer:

Dante9 sa...

De ska vara så enkelt som möjligt om man nu ska behöva ta en bromsmedicin
så har inte dåligt samvete för det !

/Daniel

Snorkkis sa...

Du ska verkligen inte ha dåligt samvete för det. Jag tycker att du gjorde helt rätt. Nästan så att någon borde ringa stadsministern och berätta hur det ligger till med medicinerna och att du måste byta medicin faktiskt.

Västgötskan sa...

Äh, funkar de lika bra, så spelar det väl ingen roll? Inget dåligt samvete nu. :-)

"Lättare att få tag på statsministern"...
Hihi! Du kanske skulle testat att ringa. Han hade kanske kunnat fixa ett nytt recept? ;-))

Daniel sa...

Dante - Så sant!...och det var den enklaste så får jag börja med den nya om ett tag istället.

Snorkkis - Nu känns mitt samvete lite bättre! Tack! :)

Västgötskan - Kanske borde det?! :) Fast jag överdrev lite kanske. Min neurolog är jättesvår att få tag på och ibland får jag gå hem när jag ska träffa honom då han aldrig dyker upp. Jag kan dock nå honom genom min sköterska som är lätt att få tag på....det brukar dock ta ett litet tag...och denna gången funkade det nog inte alls då det inte fanns något recept.

Dessa funkar lika bra och är dessutom smidigare än dom nya! :)

anneliten sa...

Ähh. Tack vare glömsk läkare fick du den smidigare varianten. Inte ditt fel på något sätt. Inte alls läge för dåligt samvete tycker jag.

Daniel sa...

Tack! Nu känns det ännu bättre! :)
Jag skyller på min neurolog! ;)

Kicki sa...

Klart att du INTE skall ha dåligt samvete för att dom strular och gör fel.

Passar även på att önska er både en riktigt glad påsk.

Kram

Daniel sa...

Mitt dåliga samvete har lagt sig lite nu ;)

Glad påsk på er med!
Kram!