19 mars 2012

Kallad

Dom här sjukhusbesöken verkar aldrig ta slut och idag låg det tre kallelser i brevlådan. Min ms-sköterska vill träffa mig och även min neurolog vill träffa mig plus att jag ska in och ta prover för att se så min lever fortfarande fixar min bromsmedicin. Tror också min husläkare kommer kalla mig senare i veckan för att följa upp gastroskopin jag gjorde förra veckan.

Jag måste även beställa min nya billigare bromsmedicin som jag nu ska få börja med och få utbildning på. Det är dock inga svåra saker och jag hittade en manual på nätet som visar hur man ska göra. Jag ringde min ms-sköterska och sa att dom kunde spara lite mer pengar på mig och att jag kunde hitta allt på nätet istället men tydligt måste jag komma in för instruktioner. Som jag ser det är det bara att gå loss med sprutan som vanligt!

Exempel på stickschema. Viktigt att rotera mellan olika ställen!

Det är mycket sjukhus nu men jag är glad att jag mår bra och bekymrar mig inte för det. Har laddat spellistan med mysig musik och nu blir det mörkerlöpning med pannlampa. Gillar verkligen springa i mörker här ute på slätterna, det rensar huvudet!


3 kommentarer:

anneliten sa...

Vad verkligt alltihop blev med den bilden! Jag förstår att det måste vara grymme-jobbigt med alla sprutor som både sticks, ger biverkningar och påminner om en sjukdom du annars lyckas hålla stången.

Johan sa...

Brukar springa utan lampa i mörkret. Finns ju oftast inga träd som skymmer. :)
Dock finns det gott on brusljus som gör att man klarar vägarna fin fint. :)

Daniel sa...

Anneli - Det är så jag tycker också! Just att det blir på allvar när jag ska in på sjukhus och annat. Sprutorna är lite jobbiga för huvudet också men jag har lärt mig leva med det nu efter 4år med dom.

Johan - Har testat utan ibland men jag springer en hel del på håliga grusvägar och är rädd att snubbla till. Annars är utan riktigt skönt! :)