27 mars 2012

Nu ska jag också läsa den


Det känns som alla löpare redan läst denna boken och nu ska jag också sälla mig till skaran. Jag läser egentligen aldrig böcker men denna ska jag ge en chans och se om jag kan ta mig igenom. Nu kanske ni undrar varför jag skaffat en bok när jag inte gillar läsa men just denna boken fick jag av min granne som insisterade på att jag skulle läsa den.

Han är också löpare men av någon anledning har vi aldrig sprungit ihop och jag tror inte heller han har koll på att jag bloggar en del....eller? ;) Vi pratar dock mycket löpning när vi stöter på varandra och tipsar varandra om olika pass och rundor man kan springa över slätterna.  Han vet också om min historia vilket gjorde att jag blev lite rörd när han hade skrivit så fint i boken.

Tack!


6 kommentarer:

Staffan sa...

Har du aldrig gillat att läsa eller varför läser du inte böcker?

Jag har den men hade lite svårt att identifiera mig med bokens huvudperson, upplevde honom som ganska japansk och lite tvångsmässig i sin relation till löpningen men nu ska jag låta dig bilda din egen uppfattning :-)

Daniel sa...

Jag tror det är alla ointressanta böcker (Röda Rummet) man tvingades läsa i skolan som gjort att jag inte gillar böcker. Tror också jag kan lida av lite dysleksi då jag tycker det är ganska energikrävande att läsa böcker.

Jag hör av mig vad jag tycker när jag läst den!

Ingmarie sa...

Jag tyckte den var jättebra!
Upplevde den inte alls som Staffan utan tvärtom. :-)

Daniel sa...

Låter lovande!
Då får vi se vad jag tycker ;)

henrik sa...

Den första boken jag läste om löpning var Born to run och den inspirerade mig väldigt mycket. Flera verkliga karaktärer, anekdoter från löpningens historia, vetenskapliga perspektiv och ett äventyr allt ihopvävt. Murakamis bok är bra, men inte i närheten.

Kul med en ny löparblogg att föjlja!

Daniel sa...

Välkommen hit Henrik!
Har hört en massa bra om Born To Run men har inte läst den heller. Känns som jag har en del att ta igen ;)