23 apr. 2012

Det börjar kännas

Nu känns det verkligen att jag kör extra styrka för överkroppen! Dubbla pass igår satte sina spår men det är inte den där jobbiga onda träningsvärken utan det känns mer som att det händer häftiga saker och musklerna börjar hitta varandra. Idag var det bara ett lättare pass i trapetsen mest för att få igång cirkulationen som bestod av ett set vanliga chins med pronerat grepp och ett set med suprinerat grepp. Trodde inte jag skulle klara en enda när jag klev ur sängen med tanke på hur det kändes i överkroppen men blev glatt överraskad! Första setet gick lätt som en plätt med 10chins pronerat grepp och efter 60sek vila satte jag 6st till med suprinerat grepp. Känns grymt!

Oavsett vad som händer på uttagningen så kommer jag fortsätta träna chins för det är en grym övning och i kombination med armhävningar kommer man åt nästan hela överkroppen. Det stör mig lite att jag inte brukat allvar med detta innan men nu jäklar ska jag få ordning på överkroppsstyrkan! Detta var ju också främsta anledningen till att jag skickade in min ansökan till Gladiatorerna, just för att motivera mig att få upp den där råa styrkan i överkroppen. Målet är att jag ska ligga på en nivå där jag klarar göra 25 chins på beställning, fast dit har jag en bra bit kvar....


Jag byggde också en liten bana med blomsterpinnar idag där jag ska testa Harres Test imorgon. Ser fram emot detta och det verkar vara ett roligt test. Under 15sek ska jag helst ligga för att jag ska vara nöjd! Rapport kommer!


2 kommentarer:

Västgötskan sa...

Blomsterpinnar... Hihi! Man tager vad man haver. Helt rätt! ;-D

Daniel sa...

Visst gör man!....det behöver inte vara svårare än några pinnar och lite ståltråd. Fixat på 10min :)