24 apr. 2012

Rep-ångest

Återigen en tuff dag som började med 45 chins och 110 armhävningar till frukost och ikväll blir det samma dos igen. Sedan till veterinären för att ta bort stygnen som vår lilla hund fick förra veckan. Hon var rädd och darrade som ett asplöv men satt stilla under hela tiden så det gick smidigt. Jag belönade henne sedan med massor av godis!

Därefter bar det iväg till Atleticum i Malmö där jag hittat ett rep jag kan klättra i för att öva inför uttagningen till Gladiatorerna. När jag pratade med dom över telefon frågade dom mig om jag klarade av att klätta uppför ett rep? Jag svarade att jag inte gjort det sedan skolan men att det nog skulle gå bra....

Efter samtalet har jag funderat över det där för när jag gick i skolan var jag en väldigt klen kille och det gick upp för mig att jag var nog ganska kass på det där med rep. Minns att jag ramlade ner och brände händerna utan att kunna ta mig upp ordentligt och jag hatade verkligen det där repet! Detta har också sökt mig sedan jag kom med till uttagningen för tänk om jag inte klarar av att ta mig upp för ett jäkla rep? Dessutom ser dom helst att man gör det med bara armarna!!! Brrrrr!!!

På väg in till Atleticum blev jag väldigt nervös över hur det skulle gå på dagens test! Skulle jag vara urkass på detta hade självförtroendet hamnat i botten men skulle det gå bra hade det varit värsta boosten, vinna eller förlora! Innan hade jag också kollat lite videos över teknik där det verkade vara en hel vetenskap hur man skulle koppla repet runt benen. Att bara klättra med armarna hittade jag inte mycket om men till sist såg jag denna killen som inspirerade mig!Det ser ju så lätt ut och ser man på honom så känns det som det bara är att bestämma sig för att ta sig upp för det där förbannade repet så gör man det. Nu jävlar ska jag upp! Grrr!!!

Jag kommer in på Atleticum och går nervöst bort till repet längst ner i lokalen. Ser att det hänger en bit från marken så det där med att snurra repet runt benen kunde jag bara glömma. Värmer upp lite i överkroppen medan jag får hemska flashbacks från skolan om hur jag brände händerna på det där repet. Undrar vad sjutton jag håller på med och funderar på om det var rätt beslut att tacka jag till det här? Sedan bestämmer jag mig! Jag ska fan uppför det där repet!!!


Drar på med endast armarna och blir nästan chockad över mig själv efter några meter upp på repet. Det här går ju lätt och jag klättrar i rep med bara ARMARNA! Vilken jäkla kick och fort gick det också! Jag firade ner mig kontrollerat och sedan gjorde jag samma sak igen och IGEN! Vilken känsla och så förbannat skönt!

Jag kommer rocka i repet på uttagningen!10 kommentarer:

Anonym sa...

Du ær grymt målmedveten! You have mail!

MVH Erpur

Rosenblom sa...

Grymt! Vi körde faktiskt repet i Vem kan slå... också. Men då var det helt oannonserat. Rullgardin ner tänkte jag såklart och började förbereda hemresa. Jag gjorde inte ens detta i skolan. Men på nåt märkligt sätt flög jag också upp för det där repet! Skön känsla! Men varför jag hade så bråttom ner vet jag inte. Faaan va jag brände mig...

Hur har det gått med Harres?? Klarar du 15? Ser tufft ut.

Daniel sa...

Erpur - Ser det! Svara så fort jag hinner! ;)

Rosenblom - Härligt att du fixade det! Synd att man måste ta sig ner också ;)
Har inte testat Harres än! Tänker göra det imorgon när jag ändå ska ut och springa intervaller. Spänd men inte orolig! ;)

Västgötskan sa...

Grymt du är!
Jag hade inte kommit upp mer än ett par decimeter. Haha! :-D

Boremalm sa...

Det kommer bli kul att se dig förnedra "Gladiatorerna" du skulle nog spöa de flesta av dem i de där testerna?

anneliten sa...

Härligt att förvåna sig själv åt det hållet! Men jag är inte förvånad. Du ÄR grym.

Daniel sa...

Västgötskan - Jodå! Det sitter i huvudet!

Anneli - Man ska bara komma över sina rädslor ;) Dom kan hänga det där repet i Kaknästornet och jag SKA ändå ta mig upp! ;)
Tack för pepp!

Daniel sa...

Boremalm - Vet till sjutton! Det är inga dåliga killar dom där och på uttagningen kommer det vara grym konkurrens. Jag kommer göra mitt allra bästa...mer kan man inte göra ;)

Malin L sa...

Daniel... Du är ju übercoolast!
Stort lycka till med såväl loppet som uttagnignen! Du kommer att rocka på båda.

Daniel sa...

Tack Malin! Detta kommer bli en grym helg! Fast jag är nervös också! ;)