5 apr. 2012

Laddar för tävling


Då var det äntligen dags för tävling igen och imorgon är det Ryssbergsloppet som jag ska sätta tänderna i. Har aldrig sprungit detta loppet innan så det ska bli kul med lite nytt. Jag har hört att det ska vara en fin bana med bokskog och annat mysigt så det ser jag fram emot. Tyvärr verkar inte vädret bli det bästa och det såg först ut som det skulle bli regn och bara  4 plusgrader. Nu ser det ut som regnet inte kommer dra in förrän på eftermiddagen så jag hoppas verkligen det blir så. Gillar inte springa i regn även om det oftast inte är så farligt när man kommer igång.

Morgondagens banprofil

Banan är lite speciell där dom första 2km går uppför Ryssberget och distansen är lite annorlunda på 12,9km. Min plan är att bara vara kall under dom första 2km uppför och sedan dra på i 3:45-3:50 tempo under resten av loppet. Svårt att sätta en tid som mål men sub50 känns som en fin och jämn tid att slå. Kroppen känns också kanon och har återhämtat sig fint efter att ha blivit manglad några gånger på gymmet innan i veckan. Jag tror den kommer gilla lite hårdkörning imorgon och efter kvällens påskmat kommer den vara laddad!

Vill också passa på att önska alla en GLAD PÅSK!!!

9 kommentarer:

Suzan sa...

kör hårt!

Martin sa...

Lycka till !!

Andréa sa...

Glad påsk och lycka till!

Daniel sa...

Tack!!! :)

Therese sa...

Jädrar vilken uppförsbacke! Rolig bana. Kör hårt, och glad påsk!

Daniel sa...

Tack!
Backen blir något att bita i! Fast det går ju utför också :)

Sara sa...

En lycka till- kram och en glad påsk-kram från Bali! Ge en till Sofie också!

Staffan sa...

Ser ganska brutalt ut i början tycker jag även om det som sagt kommer en utförslöpa sedan. Hoppas ni har torrare väder, jag fruktar att måndagens 10km-tävling varav 50% på grusväg kommer bli en tungsprungen historia eftersom det snöar och regnar...GLAD PÅSK Daniel!

Daniel sa...

Sara - Tack! Oh Bali!!! se nu upp för vågorna på Kuta-beach! ;) Kram från oss!!!

Staffan - Vi prickade in fint väder med sol som tur var :). Backen var precis sådär jobbigt som jag trodde!