2 apr. 2012

Utmanar mig själv


Veckan startar bra och jag känner mig väldigt inspirerad och motiverad efter gårdagens energikick! Kroppen känns pigg trots långt pass igår men jag tar ändå löpvila och låter mig inte luras. Istället smider jag nya spännande planer som har med styrka att göra där jag verkligen ska utmana mig själv.. Det finns en större plan med detta men jag kommer bara säga A idag......och om det utvecklar sig på rätt sätt kommer jag även säga B framöver. Det ska bli en spännande utmaning oavsett hur detta går och jag är beredd på grym träningsvärk!

Utmaningen startar ikväll! Mot gymmet!

6 kommentarer:

anneliten sa...

Fotrally kanske? Som Mia.

Daniel sa...

Det kanske vore något? :)

Jonna sa...

Åh snart är det ju Köpenhamn marathon! Jag längtar till att höra om din upplevelse av loppet. Jag upplevde ju Köpenhamn betydligt bättre än Sthlm... men det berodde nog framför allt på en bättre dag både mentalt och fysiskt i Köpenhamn än Sthlm.

Västgötskan sa...

Cliffhanger.... (Helt rätt) Haha! :-D

Lisa sa...

Härligt! Gymutmaningar är riktigt bra för löpare:) det borde jag kommit ihåg, då hade jag kanske sluppit diskbråcket...

Daniel sa...

Jonna - Det närmar sig verkligen nu! Har bara hört bra saker om Köpenhamn och ser fram emot att springa där! Hoppas på samma upplevelse som dig då jag också hade det tufft mentalt när jag sprang i Stockholm...Köpenhamn kommer gå som en dans! :)

Västgötskan - Det kommer en fortsättning hoppas jag! Fick en bra start igår! :)

Lisa - Gymutmaningar är kanon och bra för mig som har lätt för att fastna i samma gamla och bekväma övningar. Nu är jag riktigt taggad för gymmet!
Kanske hade du sluppit diskbråcket eller kanske inte? Inte lönt att grubbla för mycket ;)