1 maj 2012

Foto till Kina

Oj vad min kropp har varit tung idag! Har känt mig ordentligt manglad och varit enormt trött efter gårdagens urladdning. Tror också det är mycket spänningar som släppt då jag även laddade mycket mentalt inför uttagningen, man ska heller inte glömma att jag sprang en halvmara i lördags. Inte konstigt att man är lite sliten kanske?

Idag var det därför ett perfekt tillfälle att fortsätta med att sammanställa saker till adoptionen. Kina har en lista på foton som krävs och dom ska vara på allt från vår bostad till släktingar och även på oss själva förstås! Det finns också en del saker att tänka på som att alla som är på bild måste ha skor på fötterna samt vara välklädda. Vår lilla hund får dock inte vara med då hundar inte är populärt i Kina men av någon anledning skulle hon hela tiden gå in i bild när vi körde med självutlösaren. Efter diverse mutor med godis blev det till sist bra och vi fick tagit våra foton!


4 kommentarer:

anneliten sa...

Det förstår man ju att hunden vill vara med på bild. I ren protest alltså - hon hör ju till familjen!

Tittar på bilden och undrar om ni är spöken, men fattar så småningom tricket...

Daniel sa...

Visst hör hon till familjen och det verkar hon visa på bästa sätt! ;)
Lite kusligt med bilden fast vi är inga spöken ;)

mikael sa...

Det var samma förhållningsregler för foton till Colombia. Vi måste absolut ha skor på fötterna. Det var jätteviktigt.
Korten kändes inte som vi och de är nu undanstoppade, långt, långt bort :) Fy, vilka hemska foton det blev

Daniel sa...

Visst är det lite märkligt med dom där fotona och det hade på ett sätt känts bättre med mindre tillgjorda bilder....men men.....det finns konstigare saker i den processen ;)