2 maj 2012

Snabbt svar

Ni minns kanske att jag för någon vecka sedan skrev en egenremiss om att bli förflyttad till ett annat sjukhus då jag fått nog av mitt nuvarande ställe. Jag ställde hårt mot hårt vilket verkade ha effekt då jag fick snabbt svar redan förra veckan. Vet inte om jag är nöjd med svaret men det är iaf bra att det händer något.

Nu ska dom försöka få en annan neurolog till att ta mig fast det är fortfarande på samma ställe vilket gör att det inte känns helt bra. Vet inte riktigt vad jag ska tycka och jag hade nog helst sett att jag slapp gå dit fler gånger. Det har blivit för mycket fel för många gånger och mitt förtroende kommer dom aldrig få tillbaka som det känns nu. Får se vad som händer och jag är fortfarande inställd på att sluta med min bromsmedicin så jag slipper ha med vården att göra. Jag känner mig inte trygg i deras händer!4 kommentarer:

Snorkkis sa...

Jobbigt att inte känna sig trygg i vården. Hoppas verkligen att du får någon neurolog som visar en högre nivå av professionalitet.

Kicki sa...

Förstår dig så väl att du inte känner dig trygg med vården du får/fått.
Hoppas verkligen att det blir ändring på det NU.
Vården kan man ju tycka skall vara för att man skall känna sig trygg och inte tvärt om.

Kram

Anonym sa...

Trist att det inte funkade med förflyttningskravet. Hoppas det blir bättre med den andre neurologen - det finns faktiskt bra sådana även på det södra sjukhuset - men jag förstår om du vill byta sjukhus, organisationen tycks ju inte vara den bästa.

Mitt råd är att ge den nye läkaren en chans, blir det inte bra så försök igen att kräva förflyttning!

Daniel sa...

Snorkkis - Jag tror faktiskt inte det kan bli sämre så jag är hoppfull trots allt :)

Kicki - Det är medicinerna som gör att jag inte känner mig trygg då dom inte verkar ha koll på läget. Jag hoppas den nya neurologen är villig att lyssna på mig för det finns en del saker jag skulle vilja bolla lite idéer kring. Kram!

Anonym - Jag ska ge det en chans om han/hon vill ta mig...helt klart! det kanske är en jättebra neurolog som går att prata med så kanske vi kan reda ut lite saker. Jag är ingen jobbig patient egentligen ;)