10 juni 2012

27 kilo

Jag och min fru har tillsammans gått ner ca 27 kilo mot vad vi vägt som mest vilket satt sina spår i vår garderob. Min fru har varit 17kg tyngre än vad hon är idag och jag 10kg som mest. Tror jag har tappat mer egentligen då jag under senaste åren också lagt på mig en del muskler. Känns lite konstigt när jag tar på mig gamla byxor och ser vilken skillnad det är, speciellt med tanke på att jag inte såg mig själv som speciellt överviktig innan.


Av någon anledning har vi kvar gamla kläder från denna tiden men idag blev det stor utrensning då vi inte har några planer på att ha dessa kläder något mer. Vi fick ihop 3 säckar som gick till bättre behövande och nu finns det plats till lite nytt i garderoben! Kul!

6 kommentarer:

Västgötskan sa...

Oj, vilket utrens! Jag skulle också behöva göra det. Ni är inte sugna på att konsult-rensa någon annan garderob. Haha!

Jag tycker ditt löpsteg ser så lätt utan nedanför. Jag vill också kunna landa så. Hur tusan får man till den vinkeln i praktiken. (Jag ser ju på bilder vad som ser rätt ut) :-)

Kram!

Daniel sa...

Rensa är ganska drygt men har du problem att ta beslut om vilket plagg du måste göra av med så kan jag göra det åt dig. Det gäller att vara hård! ;)

Kul att du gillar mitt löpsteg! Har jobbat mycket med det och gör det fortfarande. Fick hjälp en gång då jag skadade mig med mitt gamla steg och sedan dess har det funkat bra för mig. Mycket sitter i höften och sedan kommer steget! Kolla gärna ett gammalt inlägg om hur jag springer!

Kram!

http://mina-utmaningar.blogspot.se/2010/11/1611-det-goa-lopsteget.html

anneliten sa...

Bra där! Själv har jag målet 20% bort i min pågående rensning. Lyckas sådär. Men å andra sidan är mina kläder inte för stora, snarare tvärtom :-)

mikael sa...

En riktig walk-in closet :) Grattis till att ni nu mår bättre i och med viktnedgången.

Jag jobbar inte alls med mitt löpsteg. Hur mycket finns det att tjäna på om jag gör det?

Daniel sa...

Det beror nog på vilket löpsteg du har idag. Själv skadade jag mig med mitt gamla steg och den största anledningen till att jag nu vill ha ett bra steg är för att hålla mig skadefri så jag kan göra det jag tycker om...nämligen att springa! :)

Daniel sa...

Anneli - 20% bort låter bra! Själv har jag en idé att något måste bort när man köper nytt. Iaf för min del då jag oftast köper kläder för att jag behöver det, inte för att det är kul ;).....fast lite kul är det ibland ändå :)