27 juni 2012

Amfibie

Springa-simma-springa-simma-springa-simma-springa-simma-springa-simma-springa-simma-springa-simma-springa-simma-springa-simma-springa-simma-springa-simma-springa-simma-springa-simma-springa-simma-springa-simma-springa-simma-springa-simma-springa-simma-springa-simma-springa-simma-springa-simma-springa-simma-springa-simma-springa-simma-springa!!!!

Så här ser upplägget ut för nästa utmaning som går av stapeln den 12:e augusti i trakterna runt Nyköping. Jag har teamat upp med min vän Mikael för denna häftiga utmaning som heter Ångaloppet och det ska bli så spännande. Vad sägs om detta!

"Din styrka och uthållighet sätts på prov under tuff terränglöpning, din förmåga att behålla lugnet och vara fokuserad ställs på sin spets då du simmar och navigerar i öppet vatten.

23 kilometer terränglöpning, 2000 meter simning, totalt 24 simsträckor via 12 öar och kobbar gör Ångaloppet till ett annorlunda och vackert lopp i Sörmlands skärgård. I lag om två springer ni på grusvägar, genom hagar och snårig skog samt simmar i insjö och hav."


8 kommentarer:

Anna (Orka mera) sa...

Om man bortser från simningen ser det jättekul ut.... :)

Staffan sa...

Ganska oväntat måste jag säga, men kul!!! Ett lopp i oerhört vackra omgivningar, ytterskärgården där ute så är otroligt vacker, har tillbringar många dagar med båt i de trakterna under barndomen!!!

Inte så långt från Nykvarn heller, har du möjlighet så är du naturligtvis välkommen hit en sväng!!

Linda sa...

verkar jättekul:). Jag tycker att du borde göra en svensk klassiker! Fast, ni där nere har ju inte mycket snö att träna på:)

Daniel sa...

Anna - Fast det här loppet är ju ganska likt Stockholm Marathon 2012 och där såg du ju glad ut hela vägen trots vattnet ;)

Staffan - Vi kan se vad som händer! Kommer upp på fredagen och springer inte förrän på söndagen. Vi har också med våra respektive och jag vet inte hur vi kommer lägga upp lördagen än. Annars kom ner på en fika om det passar dig...

Linda - Jag är helt ok när det gäller snösporter som skidor...iaf för att vara skåning ;) Värre är det med cykling! Cyklar skrämmer mig!!!! så Vätternrundan vill jag inte ge mig på!

Staffan sa...

En sommarfika i Nyköping kan jag absolut tänka mig, ett annat alternativ är att ni åker upp till Södertälje på lördagskvällen och spanar in ett välarrangerat och vanligen ganska vasst 5km-lopp där ni kan heja fram mig när jag förhoppningsvis persar och också går under 18 minuter :)

Västgötskan sa...

Vilket roligt och annorlunda lopp! Kräver mycket fokus! :-)

Kram

Snorkkis sa...

Häftigt. Många transitions där.

Daniel sa...

Staffan - Vi hörs när det närmar sig så ser vi om vi kan få till något. Hade varit kul att heja fram dig! :)

Västgötskan - Verkligen! Du låter sugen! :) Kram!

Snorkkis - Det blir några stycken! Man simmar även i skorna man springer i så det bli iaf inga ombyten, bara att ösa på rakt ut i vattnet! :)