21 juni 2012

Cyklat på en liten ö

Idag var det dags för min andra injektion av min nya medicin och den togs direkt när jag vaknade i benet. Visst vaknade jag för den här sprutan kändes ordentligt i benet och det gjorde ont så jag haltade i en halvtimme. Kanske hade jag stickdjupet lite för djupt vilket jag måste se över till nästa gång för detta blev som en hästspark över låret!

Jag har läst igenom lite om biverkningarna och visst är listan lika lång på denna medicinen som min förra även om jag trodde att den skulle vara lite kortare. Biverkningarna är dock lite annorlunda och jag gillar nästan en av dom som kan vara eufori vilket jag tror jag drabbades av idag....eller kanske inte ;-) ...... men det blev en riktigt grym dag!


Vi tog båten över till Ven med trevliga vänner för att cykla en tur och se oss om. Någon kanske kan hitta en bloggkändis bland personerna ovanför och ett tips är att leta efter löparskor ;).


Vi fick en fin tur i perfekt väder och dagen kunde verkligen inte blivit mer lyckad. Nästa gång jag kommer tillbaka till den här ön ska jag se till att springa vilket jag tror kan vara minst lika mysigt! Totalt blev det 16km cykling på tant-cykel med många depåstop och nu sitter man här med en skön solbränna och bara ler efter en grym dag!

5 kommentarer:

Helena sa...

Önskar er en underbar midsommar, även om dagens väder inte blir riktigt lika kul... Men det är ju sällskapet som gör det :-D

Kram från oss

Suzan sa...

Underbara bider, glad midsommar!

Daniel sa...

Helena - Kram tillbaka! Hoppas ni hade en bra midsommar och vädret blev ju bara bättre och bättre :-)

Suzan - Detsamma i efterhand ;)

Sofia B sa...

Gillar starkt din ena biverkning eufori! Tycker även om att den smittar av sig! ;-)

Tack för en härlig dag!

Daniel sa...

Tack själv! En fin dag att minnas från sommaren 2012! :-)