24 juni 2012

Lek och mysrum

En regnig dag bäddade för lite inomhussysslor på vår ovanvåning där vi förutom vårt sovrum har ett blivande barnrum och ett allrum som ska bli lite mer som ett lek och mysrum. Tyvärr har vi samlat på oss lite väl mycket saker i det rummet som ska bli ett barnrum och idag fick vi rensat ut en del. Vi tog också en tur till återvinningsstationen för att bli av med lite saker...

Under vår semester har vi haft ögonen öppna efter en lämplig begagnad soffa till lek och mysrummet och idag dök det upp ännu en soffa på Blocket som var intressant. Vi såg den efter att den legat ute 15min och mailade direkt på vägen till återvinningsstationen. Visst fanns den kvar så det blev snabba ryck för att ingen skulle hinna före! Vi har märkt att andra soffor av denna typen försvinner fort så denna tänkte vi inte missa!

Överoptimistisk som jag är trodde jag att vi kunde få in den i vår lilla kombi men jag hade duktigt fel! När vi kom dit gick den inte dela så som jag trodde utan man var tvungen att transportera den i full längd. Därför blev det till att låna föräldrarnas bil med flak där den precis gick på. Tack för det!!!


Regnade som sjutton gjorde det också men med lite plast överlevde soffan transporten hem till andra sidan landsvägen. Nu står den fint på ovanvåningen och den är riktigt mysig! Priset blev också bra då nypris är 6000:- och vi fick den för 2000:- inklusive drickastöd på sidorna!


Rummet är inte klart i övrigt så det blir bara bild på soffan för resten är för rörigt just nu. Vi ska fortsätta leta efter lite bra saker som passar in i rummet så kommer det säkert en bild när allt är klart. Det är ingen stress för det där spännande samtalet har ännu inte kommit men det känns riktigt kul att kunna förbereda lite nu!

4 kommentarer:

Kicki sa...

Vilket fynd ni gjorde på soffan, den är verkligen snygg och kommer att bli så bra att mysa i.

Skall bli kul att se fortsättningen av hur fint ni får det på ovanvåningen.

Kram

Daniel sa...

Kul att du gillar den! Kommer fler bilder när rummet är klart!

Kram

Yvonne sa...

Hej där !
Tittade in för att se hur det går... vilket fynd ni gjort.
Hoppas allt är bra med dig, det ser ialla fall så ut på bilderna :)
Lycka till nu och hoppas den lilla/stora guldklimpen kommer till er snart.
Varma hälsningar från Yvonne i Visby

Daniel sa...

Hej Yvonne! Kul att du tittar in! :)

Här rullar det på bra och nu väntar vi bara på det där samtalet! Så spännande!
Varma Hälsningar tillbaka!!!