3 juni 2012

Ni var grymma!

Jag följde ett helt gäng löpare under gårdagens Stockholm Marathon och jag måste säga att ni var så grymma som tog er igenom den där maran under tuffa förhållanden. Vill skicka ett extra stort grattis till min vän Staffan som jag alltid följer och som hade samma mål som jag hade på Köpenhamn Marathon, nämligen att fixa 3 timmar. Jag gissade på 2:59:10 och han kom in på grymma 2:59:01 under tuffa förhållanden med både kyla, regn och blåst. Hatten av och stort grattis!

Jag skulle själv sprungit i Stockholm om det inte vore för att min barndomsvän skulle gifta sig just på denna dagen där jag fick hedersuppdraget att vara bestman. Detta gjorde att jag valde Köpenhamn istället och med facit i hand så blev det väldigt bra på många sätt. Visst blev det varmt när jag sprang i Köpenhamn men hellre det än 5 grader med blåst och regn. Även bröllopet blev kanon med fint väder precis när vi behövde det och det blev ett väldigt lyckat bröllop. Jag gillade verkligen prästens råd till brudgummen när han avslutade vigseln...

- Jag har ETT gott råd att ge dig! Vet du vad det är?

- Nej?

- Glöm aldrig den 2:e juni!!!
9 kommentarer:

Petra sa...

Ja visst ar det roligt att lasa om alla fantastiska prestationer!! Man verkligen glads med alla hjaltar!

Jattefin bild pa dig och Sofie! Ser ut som det var en fin dag, nagot behagligare vader an i huvudstan...;-)

Staffan sa...

Tack för ditt stöd och pepp Daniel! Jjag hade det med mig längs banan och tänkte att du skulle få en trevlig överraskning när dubkunde plocka fram mobilen igen efter vigseln, det hjälpte mig motivationen där i slutet ;)

Thomas sa...

Vilken fin bild:)

Det är ett bra råd prästen kom med!
Min gissning är denne präst hette Lars Johansson.. Har jag rätt? :-)

Daniel sa...

Petra - Det är så häftigt med alla tuffa löpare! :) Vädret var betydligt bättre och perfekt temperatur för mörk kostym utan att man behövde koka i den ;)

Staffan - Följde dig till 35km innan vi skulle in i kyrkan och när jag såg din passering där var jag säker på att du skulle fixa det. :) Blev dock orolig vid halvmarapasseringen då det verkade som du tappade tempo men jag visste ju samtidigt att du ÄR stark på andra halvan vilket du än en gång visade! :)

Thomas - Visst har du rätt! En riktigt bra präst! :)

Västgötskan sa...

Mycket bra råd! Hihi! :-D

Kram

Anna (Orka mera) sa...

Brudparet ska vara grymt nöjda med att de inte valde att gifta sig i Stockholm :) Fy fasen...

Underbar bild!

Daniel sa...

Västgötskan - Visst är det! :) Kram

Anna - Verkligen! Det där vädret ni hade i Sthlm bör inte ens kallas väder. Tror det vara den kallaste dagen man uppmätt i juni sedan 1929!!!

Staffan sa...

Jag sprang extremt jämnt upp till 20km och mellan 20 och 21,1 mattorna var det djävulsk motvind och backe upp på öppna gärdet och det syns att farten gick ner något där i resultaten, 4:17 min/km på just den sträckan. och det fortsatte faktiskt att gå lite långsammare fram till 25km ser jag jag. Sedan fortare igen innan jag åter tappade lite på femman över Västerbron i tuff motvind igen, andra halvan av loppet gick 1 min och tre sek långsammare än första.

Daniel sa...

Där har vi förklaringen! Spännande blev det för oss som följde dig! Såg ju att du ökade tempot sedan igen...phuuuu! ;)