17 juli 2012

Älskar löpningen!

Som en kontrast till gårdagen sprang jag idag intervaller ute på slätterna vilket var väldigt skönt. Om jag känner mig sjuk när jag är på sjukhuset så känner jag mig väldigt frisk när jag får springa och oj vad jag kan springa när jag är på det där humöret. Det är så befriande att få dra på så det skriker i kroppen och visa vem som har kontrollen över min kropp. Sprutor och sjukdom kunde slänga sig i väggen idag för idag var det jag som visade var skåpet skulle stå.



I lurarna hade jag en symfoniorkester som spelade det bästa från filmvärlden och på schemat stod 3x (6min+3min) med 2min vila efter 6:an och 1min efter 3:an. Jag vet inte vad tempot blev idag utan körde bara på rullande klocka med mål att ge kroppen vad den tålde. Passet gick bra precis som det brukar när jag är på det här humöret och det känns riktigt fint nu efteråt.


Innan passet idag läste jag också en intervju med mig själv som gjordes i vintras vilket också bidrog till den grymma känslan. Nu när jag fått lite distans till den och läste om den gick det verkligen upp för mig att situationen kunde varit en annan om det inte vore för löpningen. Jag är övertygad om att min löpning och hårda träning inte bara hållt min sjukdom på avstånd utan den har även hjälpt mig att bli en förälder i framtiden. Jag älskar verkligen löpningen och allt den ger mig!

3 kommentarer:

Viktkamp sa...

vill med kunna springa, du är duktig och ger inspiration =) Kram

Johan sa...

Härlig känsla svår att slå! :)

Daniel sa...

Viktkamp - Det kommer! Tålamod bara! Tack för fina ord och kram tillbaka!

Johan - Visst är den! Gillar verkligen när man hittar känslan! :)