30 juli 2012

På riktigt alltså!


Jag får nypa mig själv i armen då och då för att förstå att det här är på riktigt. Det känns fortfarande overkligt att vi nu både har en bild och ett namn på vårt barn. Känslan är svår att beskriva och helgen har verkligen varit upp och nervänd.

Vi har alla papper om honom och dokumentationen är riktigt fin vilket känns tryggt och bra. Vi har under helgen gått igenom allting samt låtit en barnläkare gå igenom alla papper. Dokumentationen är som sagt riktigt bra och vi har alla prover och vi vet också mycket om honom och var han är i utvecklingen. Vi har fått schema på vad han gör på dagarna och vi vet exakt vad han äter och när han äter. Har också fått reda på mycket av hans personlighet och vad han gillar. Kina har verkligen ordning på sina papper och jag trodde inte att dokumentationen skulle vara så här fin och omfattande.

Det är verkligen en frisk liten kille och han verkar ha haft det bra trots omständigheterna. Han verkar också ha det bra just nu vilket känns tryggt när vi nu måste vänta på att få hem honom. Vi har i helgen satt ihop en rehabplan som vi idag ska skicka in samtidigt som vi kommer tacka JA till honom. Det finns verkligen inget att tveka på och det känns bara så rätt allting....och det är på riktigt!!!!

6 kommentarer:

Anna R sa...

Jag är så glad för er skull! Ni båda strålar av lycka och jag kan inget annat än att säga att ni är värda varenda sekund av den! Stor kram från mig!

Lisa sa...

vad underbart! Grattis!:D

Västgötskan sa...

Härligt när drömmar går i uppfyllelse! ♥

Kram!

Anonym sa...

Underbart! Riktigt, riktigt glad och lycklig för er skull!
//Hanna

Anonym sa...

Jag följer din blogg men har nu varit på semester utan internet. Så det var ett himla trevligt besked jag fick nu när vår familj kom hem från våra äventyr.
Stort grattis till er nya familjemedlem och era framtida äventyr tillsammans.
Tina från Höör

Daniel sa...

Anna - Det här är verkligen så fantastiskt att man knappt kan greppa det! :) kram!

Lisa - Visst är det! :) Tack!

Västgötskan - ...och det här är bara början :) Kram

Hanna - Yey!! :)

Tina - Tack! ...och vad skönt med semester utan internet! :) Hoppas vi får komma iväg till Kina snart!