15 sep. 2012

Det börjar kännas

För varje dag som nu går börjar jag verkligen förstå att vi snart ska få bli föräldrar. Efter så pass många år känns det helt overkligt och jag har svårt att förstå att vi snart är framme efter alla dessa år. Det som gör att det känns så nära nu är dels för att det verkligen ÄR nära och dels för att vi nu kan börja förbereda på allvar!


Vi har tittat på vagn och vet vilken vi vill ha och vi har också fått en begagnad vagn för lite tuffare tag att ha här ute på landet. Att få bära in en vagn i huset var verkligen en skön känsla! Igår var vi på Ikea då vi börjat inreda ett barnrum för att se vad dom hade för kul. Denna avdelningen har vi aldrig stannat upp på förut då det varit lite jobbigt men igår var det ännu en sådan där skön känsla att kunna gå runt där och planera. Det blev också en del inköp och idag ska vi köpa en förvaringsmöbel som vi hittat på Blocket. Bilder på rummet kommer så småningom! Trevlig helg på er!!!

4 kommentarer:

mikael sa...

Visst är det en häftig känsla med barnvagnen :)
Minns när jag drog barnvagnen för första gången. Kändes som alla stirrade på mig medan jag tyckte att det var världens häftigaste känsla.

Ditt PB på 36.59 håller fortfarande. Sprang på 37.05 igår även fast planen var att ställa in eftersom jag var/varit förkyld under veckan.
Trots allt lite missnöjd, eller en del av mig iaf, eftersom jag tror att det finns tider för 36.30 i kroppen.

Får se om jag kan utmana dina 2.13 på LL :)

Verkar som du börjar komma igång med löpningen riktigt bra igen. Ska bli intressant att se hur det går på nästa tävling.

Jonna sa...

men åh vilken grym känsla! underbart! snygg vagn också!

Kicki sa...

Blir/är så glad för er bådas skull, ser verkligen framemot att få se foton från barnrummet. Både före och efter ni fått hem er son :)

Kram!

Daniel sa...

Mikael - Ja! Du vet precis hur det känns med vagnen! :)
Bra sprungit och snart slår du min tid! Milen är lurig och när allt stämmer så går det fort....37:05 är en grym tid!
Nästa tävling är en halvmara på lördag. Ska bli spännande att se hur det går :)

Jonna - Fantastisk känsla! Kul att du gillar vagnen!

Kicki - Bilder kommer! Kram!