12 sep. 2012

Fin förmiddag i Malmö


Det blev betydligt lugnare idag när jag tog en skön morgonjogg genom Malmös fina parker. Jag var lite sliten efter gårdagen vilket var väntat och passet blev väldigt lugnt precis som jag tänkt. Då och då fick jag dock lägga band på mig själv för att inte dra på när jag blev omsprungen av andra löpare som också passade på att utnyttja den fina morgonen. Passet var klart lagom till kallbadhuset öppnade där jag kunde ta några sköna dopp och bada lite bastu.


Det är alltid lika trevligt på kallbadhuset och det är ett av mina absoluta favoritställen i Malmö. Idag fick jag vara med om en massa intressanta och ointressanta diskussioner med gubbarna i bastun. Jag fick också lära mig att man kan göra snaps på havtorn, att mariatistel rensar levern och att Miljöpartiet vill sänka momsen på cykelreparationer så det ska bli billigare att cykla punktering.

Efter badet blev det till att vaccinera sig inför Kina där vi gick igenom allting med en trevlig sköterska. Lite ont i armen efteråt men annars inget farligt och sedan en lunch med Sofie på det! En väldigt trevlig och fin förmiddag i Malmö!

4 kommentarer:

Thomas sa...

Låter som en smått perfekt dag :-)

Daniel sa...

I alla fall förmiddagen! Eftermiddagen blev jobba!! ;)

Suzan sa...

Härligt!

Daniel sa...

Visst är det! :)