30 sep. 2012

Tillbaka

Det blev visst en kort bloggpaus efter det glada inlägget i torsdags men nu är jag tillbaka igen. Tiden har inte räckt till att blogga då vi umgåtts med vänner hela helgen samt firat och fixat med saker. Vi vet ännu inte när vi kommer åka till Kina men det borde bli vecka 46 eller 47 som det ser ut nu. Det är lite mera papper som ska fixas innan alla bitar är på plats men nu känns det dock mycket lättare att vänta!

Träningen fortsätter enligt plan och New York Marathon är fortfarande inplanerat vilket gör att november kommer bli en helt sjuk månad, först västerut och sedan österut! Motivationen är på topp där träningen flyter på bra och jag hoppas det ska hålla hela vägen nu när jag påbörjar tre intensiva veckor inför New York. Idag är det bara 5 veckor till start!


Träningen denna veckan stannade på 48km fördelat på 3 pass vilket var helt enligt plan då jag ville vila lite extra efter perset på halvmaran förra helgen. Det blev ändå en hel del kvalitet där ett av passen var ett intervallpass som satt där det skulle. I torsdags precis innan det glädjande beskedet sprang jag 5min tröskel plus 20x1min intervaller följt av 5min tröskel igen, vilan var 45sek joggvila rakt igenom. Jag blev förvånad  över hur fartblind man blir av dom där korta intervallerna och när man sedan kör tröskel efteråt måste man hålla igen. Kroppen är verkligen bra på att vänja sig vid fart!

Igår var det sedan sköna backar med Löparprojektet i skogen där Sara höll i taktpinnen. Ett riktigt trevligt och jobbigt pass som landade på 19km. Jag var dock lite seg då jag firat med vänner på kvällen före men det gick bättre än förväntat och nu laddar jag om för en ny fin träningsvecka! Bubblet får nu vänta till efter mållinjen i New York!


7 kommentarer:

Snorkkis sa...

Oh vad mycket som plötsligt händer. Och så mycket roligt!!! Grattis till det glada beskedet.

Ingmarie sa...

Tycker det är tillräckligt med bubbel redan i ditt liv! :-)

Caroline - Klara,färdiga,Spring! sa...

Stort grattis till det glada beskedet!
Man brukar ju säga att roliga saker tenderar att hända samtidigt:)

Anna (Orka mera) sa...

Inte fel att pimpa november med en sån massa roligheter! November är ju liksom inte känt för att vara den roligaste månaden annars :)

mikael sa...

Sprang Lidingö i helgen. Tufft lopp. Nu är det avbockat. Nästa år maraton

Lisa sa...

November kan lika gärna spenderas på annat håll än Sverige;)...

Ja kroppen luras verkligen av fartändringar och det ska man utnyttja! Ett perfekt sånt pass är (5*200m med kort vila + 1000m) ggr 3-5. Tokjobbigt men tusingarna går alltid extremt fort:)

Daniel sa...

Snorkkis - Tack! Plötsligt händer allt och vi är redo! :)

Ingmarie - Det bubblar på bra nu!

Caroline - Tack! Uppenbarligen är det så! :)))

Anna - Sa jag att vi firar bröllopsdag i november också? :) Vilken månad!

Mikael - Yey! Bra jobbat på LL!

Lisa - Tack för tips! Det där ska jag testa någon gång!