17 okt. 2012

En sista uppdatering


Under tisdagen fick vi sista uppdateringen från Kina om Noahs vikt och mått så vi vet vad vi ska ha med för kläder och annat. Det var tydligen inte säkert att vi skulle få denna uppdateringen men nu fick vi den vilket var väldigt bra då vi undrat om vilka storlekar vi skulle ha med. Som en bonus fanns det också med en ny bild på honom vilket var väldigt glädjande!

Vi har inte många bilder på honom och en del är från februari där han är mindre och dessutom är dom ganska dåliga. Den bästa bilden vi har är från i somras där han ser han lite rädd och avvaktande ut inför kameran. Bilden vi nu har fått värmer verkligen för där ser han så glad ut och sträcker på sig. Nästan som dom säger åt honom att bilden är till hans mamma och pappa och då skiner han upp!

Kanske är det också så för vad jag har förstått så förbereder dom barnen för adoptionen. Jag är ganska säker på att han nu vet att vi finns och att något kommer hända snart. Han måste ju också se andra barn lämna barnhemmet och förstår säkert mycket mer än vad man tror. Snart är det också hans tur!


3 kommentarer:

Staffan sa...

Åh vad spännande!! Ja ett barn på 2,5 år förstår allt en hel del. Tvåårsåldern är en fantastisk ålder, "De kan allt och älskar allt och alla", väldigt entusiatiska och framåt!! Så härligt att ni också snart kommer få uppleva det!

Anna (Orka mera) sa...

Vad roligt med kläder! Och vad roligt att se om han gillar det svenska modet :)

Daniel sa...

Staffan - Det ska verkligen bli häftigt att få kastas rakt in i föräldraskapet med en 2,5 åring!

Anna - Hoppas det! Det kinesiska barnmodet är lite annorlunda ;)