23 okt. 2012

Nedräkningen har börjat!


På dagens lätta löprunda sprang jag runt med ett fånigt leende hela vägen. Jag är så glad att det snart är dags att bli förälder och nu har nedräkningen börjat på allvar. År av barnlängtan har blivit till månader och nu är det bara dagar kvar tills vi har Noah i vår famn! Det är nästan tur att vi ska till New York innan så jag får ladda ur lite för annars hade jag nog klättrat på väggarna sista tiden. Jag har lagt till ett räkneverk här på sidan och det är verkligen nära nu! Tick tack tick tack....
 

7 kommentarer:

linda sa...

På två av mina graviditeter har jag haft planerat kejsarsnitt. Påminner lite om er just nu, att man faktiskt vet vilket datum det verkligen gäller. Så otroligt spännande för er o jag kan inte ens föreställa mig vilket pirrande i era magar ni måste ha nu. Vilken känsla det måste vara!

Anonym sa...

Jag förstår ditt lyckorus!

Ingmarie sa...

Egentligen undrar jag om du ens behöver något flyg från NY...Tror du kan flyga dit av dig själv! Med Sophie på axlarna. ;-)

EvaD sa...

Kan du verkligen fokusera på NY Daniel? Fast det spelar ju inte så stor roll hur det går där så att säga. Du har ju ändå kammat hem högsta vinsten!!!!!! Eller också ger det extra adrenalinpåslag att veta vad som kommer efter målgång? Lycka till med båda "uppdragen".

Daniel sa...

Linda - Det är en helt sjuk känsla och jag måste tänka på annat då och då för et blir för mycket annars :) Det är som sagt tur att vi ska till New York så jag har lite annat att tänka på ;)

Anonym - Weeee!!! Värsta ruset! :)

Ingmarie - Vi kan sväva på moln! ;)

Eva - Inga problem att fokusera! Tror det är nyttigt för oss att ha lite annat att tänka på. Dessutom ska det bli mysigt med en semester innan vi blir tre i familjen, sedan lär det dröja ett tag innan vi kan åka iväg bara vi två. Det blir kanon detta! :)

Anonym sa...

Jättegrattis!
/Hanna

Daniel sa...

Tack Hanna!!!