6 dec. 2012

Motivationen är på topp

Vi har nu varit hemma med Noah i en vecka och allt rullar på riktigt fint med honom. För er som vill veta lite om hur det går så kan ni läsa lite om senaste veckan i vår reseblogg där jag antar att vi nu har gjort vårt sista inlägg. Vi vill passa på att tacka alla er som hängt med på resan och för alla lyckönskningar och gratulationer. Även om vi inte kommer fortsätta med vår blogg längre så kommer jag uppdatera här lite då och då hur det går för Noah.

För egen del så känns det som jag har en motivationstopp efter säsongsvilan och det är riktigt roligt att träna igen. Idag passade jag på att göra några ärenden medan Noah sov middag då jag samtidigt tog veckans andra pass på gymmet.

Idag blev det 30min styrka där jag fortfarande kände av träningsvärken från måndagens uppstart. Det släppte dock ganska fort och det var riktigt skönt att få gå loss på vikterna. Jag ökade också på med löpningen från 30min till 45min där jag sprang ett progressivt pass.

Min plan för veckan var egentligen att bara springa lugnt fast idag kändes det riktigt bra och jag ville få upp pulsen och få svettas lite. Jag började på 5:00-tempo och avslutade i 4:00-tempo med fin känsla hela vägen där det fanns en hel del mer att ge.


Det känns riktigt kul att vara tillbaka och förvaltar jag detta rätt kanske jag kan få en liten formtopp tills Sylvesterloppet på nyårsafton. Jag är riktigt sugen på att springa skiten ur kroppen med ett hårt och kort lopp för att få avsluta det här året med stil! Sylvesterloppet är bara 6,9km och passar mig som inte är så uthållig perfekt! Yeehhaa!!

6 kommentarer:

Katarina M-I sa...

Sylvester i Malmö eller Trelleborg ?

Katarina M-I sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Daniel sa...

Trelleborg :)

Anonym sa...

Vad härligt att allt går bra med Noah! Och att motivationen är på topp. :-)

Kram M

Staffan sa...

Härligt inlägg och vad roligt att det går så bra med Noah! Jag har följt er på den andra bloggen och glatts med er! Härligt också att motivationen är på topp, jag har planerat lite mindre löpning och lite mer styrka i januari och hoppas på en liknande effekt, just nu tycker jag i och för sig löpningen är skön som en avstressande ventil men så fort går det inte!

Daniel sa...

Västgötskan - Det går verkligen över förväntan vilket är glädjande :) Kram

Staffan - Det är nog bra att variera lite och styrkan håller en dessutom skadefri i det långa loppet. Skit i farten, den tar vi till våren! :)