4 dec. 2012

Tropikundersökning

Med träningsvärken från helvetet var det idag dags för tropikundersökning av Noah för att se så han inte bär på något skit från landet långt bort. Det är en massa prover som ska tas och alla togs inte idag utan resten får vänta tills ett läkarbesök om två veckor. Vid det här läkarbesöket ska vi också lägga upp en plan för Noahs "special-need" som jag inte berättat om här på bloggen. Jag har nämnt att vi varit beredda på läpp, käk och gomspalt men Noah har inte detta och han är heller inte i något akut behov av specialistvård vilket är väldigt skönt. Jag ska berätta lite mer om vad som är speciellt med honom efter att vi varit hos läkaren...

Noahs belöning för att han var så duktig idag

Noah är fortfarande kinesisk medborgare men inte så länge till då vi efter undersökningen åkte till Skatteverket för att få personnummer och annat till honom. Vi fick också pratat med våra socialsekreterare idag som kommer hem till oss nästa vecka för att göra en första återrapportering till Kina. Det ska bli trevligt att träffa dom igen nu när vi äntligen är tre i familjen!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jag tror jag skymtade hans specialitet i någon av bilderna från Kina. Och som du säger, inget som ska "åtgärdas"... Förresten, hur gick det till att just ni fick det vackraste barnet?
Hälsn. Katja T.

EvaD sa...

Va roligt ni har hela tiden, mitt i äventyret! Jag blir nästan lite avundsjuk! Känner igen alla sakerna ni gör från vår adoption för 32 år sedan. Fast det är underbart att få läsa om det också!!!!!! Noahs "problem" verkar ju inte vara något som ni behöver oroa er för! Ungen verkar ju helt underbar!!!! Det var stjärnorna som styrde! Kram

Daniel sa...

Katja - Haha! Jag det kan man fråga sig? Han är verkligen helt rätt för oss och vi har svårt att fatta att vi fått en sådan fin son.
Visst kan man skymta lite på några bilder. Du har ett skarpt öga! ;)

Eva - Det var nog stjärnorna som styrde och allt känns verkligen helt rätt nu när pusselbitarna är på plats. Kram!