3 dec. 2012

Tungt idag

Idag var jag på gymmet för första gången på länge! Jag vet inte när jag satte foten där sist men skulle tippa på att det måste vara nästan 2 månader sedan jag körde styrketräning på gymmet. Anledningen har varit att jag tränat inför marathon och sista månaden har varit smått galen med både resa till New York och sedan adoptionsresan efter det, däremellan var det också veteran-sm i marathon.


Oj vad vikterna var tunga idag men det var förbannat skönt att vara tillbaka och jag ser fram emot att biffa till mig lite igen. Nu när jag är nybliven pappa kommer jag inte ha tid att spendera fullt så mycket tid på gymmet som jag tidigare kunnat men jag kommer köra mycket stryka hemma istället och min trapets ska gå varm igen.

Idag var också första gången jag sprang sedan vetaran-sm i marathon för lite över 3 veckor sedan. Det blev 30min lugnt på löpbandet och känslan var lättare än förväntat vilket gladde mig. Jag kommer köra lugnt hela denna veckan och sedan drar jag på med kvalitetsträning igen nästa vecka. Det är skönt att vara tillbaka efter säsongsvilan och ett kortsiktigt mål får bli Sylvesterloppet på nyårsafton!

5 kommentarer:

anneliten sa...

Back in the sadel eller nå´t. Härligt!

Anonym sa...

Härligt! Blir nog skön träningsvärk av det!
du får väl träna hemma med Noah som vikt!

/Hanna

Daniel sa...

Anneli - Bra beskrivet!

Hanna - Det känns idag kan jag lova och jag har burit en del på Noah. Med honom är det alltid träning ;)

Johan sa...

Lycka till med uppstarten av träningen igen men inte minst er nya familjemedlem. Hoppas att allt går bra. Vilken välskriven och intressant blogg du har!

Daniel sa...

Tack!...och kul att du gillar min blogg! :)