4 feb. 2013

Ett inlägg

Här kommer ett inlägg igen efter en tids uppehåll från bloggen. Det har varit fullt upp på många håll men jag har ändå inte känt att jag haft så mycket att skriva om så därför har jag heller inte "tvingat fram" något inlägg. Allt flyter dock på enligt plan här och träningen går riktigt bra. I veckan som varit har jag kört massor med tung styrketräning och jag blir starkare och starkare nu när jag dragit ner lite på löpträningen. Det märks också på kroppen då vissa tröjor börjar spänna lite runt axlarna och jag har också ökat lite i vikt.

Det har blivit två löppass i veckan som är värda att nämnas där det ena var trösklar på 4x2000m på löpbandet och det andra var ett kuperat långpass i lördags på 20km. Båda passen hade jag riktigt fin känsla på och jag kände mig så stark i löpningen! Jag funderar på om det kan vara 100 up som jag märker resultatet av? Långpasset gick grymt bra trots att jag inte springer så mycket nuförtiden och snittempot blev 4:32min/km. Visst drog jag på lite extra för att vara långpass men jag lät det ändå bara flyta med skön känsla utan att utmana för mycket. Ett bra formbesked löpmässigt trots att jag nu satsar styrka!


I helgen tjuvstartade vi också det asiatiska nyåret som egentligen inte börjar förrän nästa helg. Vi var på en tillställning med många adoptivbarn från Asien där det bjöds på sång, kalligrafi, pyssel och en massa annat kul. Noah fick också träffa sin vän från Kina för andra gången på "hemmaplan" vilket han gillade. Det blev en fin eftermiddag och det värmer så att se att alla dessa fina barn skratta och ha kul!

2013 är ormens år!


4 kommentarer:

Snorkkis sa...

Härligt att höra att det flyter på enligt plan. Och det att träffas och uppleva Asiatisk kultur måste vara himla spännande. Det skulle jag också vilja göra!

messan sa...

Glädjs med er!
Dubbelpass ikväll :)!!!!
Kram

Anonym sa...

Härligt att höra att allt går bra! :-)

Jaså, du har blivit en "spännis" säger du... Hihi! ;-))

Kram M

Daniel sa...

Snorkkis - Det här att man möter en ny kultur när man adopterar från Asien är verkligen spännande och kul. Jag har en del att lära! ;)

Messan - Oh! Dubbelpass är fina saker! :) Hoppas du fick till sköna pass. Kram!

Västgötskan - Spännis! Haha! Är inte så biffig och försöker hålla mig under 80kg. Kram!