5 feb. 2013

Snart lossnar det!

Jag längtar verkligen efter våren nu och inser att det egentligen inte är så långt kvar. I slutet på nästa månad är det påsk och ser man det så känns det väldigt nära tills man får känna solen värma under löppassen igen. Det är ju inte långt kvar då liksom och påsken kan ibland vara varm och skön vilket jag hoppas på i år!


Jag tittar på löparbilder från förra året och minns ett av årets sista somriga långpass ute på Österlen. Trailcamp Körsbärsdalen var verkligen ett av förra årets höjdpunkter och jag ser fram emot fler sådana här upplevelser i år nu när jag inte satsar så mycket på tävling. Jag är redan anmäld till uppföljningen som heter Trailcamp Kullamannen strax efter påsk och det är ju väldigt snart! 
4 kommentarer:

Anna (orka mera) sa...

Det här inlägget gillar jag!!! Snart är det vååår! Och trailcamp. Och sol och kortärmat! Längtar så jag dör!

Lisa sa...

Ja det gäller verkligen att se det positivt så här mitt i största vinter-depp-månaden... Nästa månad är det mars. Och då är det faktiskt påsk. Och då är det i princip vår. Och praktiskt taget sommar;)

Jergen Puckel sa...

Sicket avlångt land vi bor i. Aprikosträden nere vid dina breddgrader känns för mig som en exotisk förnimmelse av något välsmakande och sött. Ljusa minnen från barndomen utgörs bland annat av besöken hos morfar i Nyhamnsläge. Sveriges södra sida är vacker.

Daniel sa...

Anna - Det ÄR nära nu!!! :)

Lisa - Börja bunkra solkräm! Snart kommer sommaren!

Jergen - Det är verkligen stor skillnad på vårt avlånga land. Allt har sin charm!