26 feb. 2013

Gymmet för mig själv


Idag var jag själv på gymmet större delen av tiden vilket var väldigt lyxigt. Man kan hoppa fort mellan övningarna och ställa upp saker utan att vara i vägen för någon som ska komma till samma utrustning. Det blev 40min intensiv styrka för överkroppen där jag först körde superset för rygg och bröst med bänkpress i smithmaskin kombinerat med tung rodd för ryggen. Efter det blev det lite axlar innan jag avslutade med superset för biceps/triceps. Det var lite discoträning över det hela!

Sedan på löpbandet för min favoritstege som blev 2x5min@14km/h + 2x4min@15km/h + 2x3min@16km/h + 2x2min@17km/h + 2x1min@18km/h. Lutningen hade jag på 1% och joggvilan var 60sek rakt igenom. Det blev ett skönt pass som satt fint och det fanns lite mer ett ge. Nästa gång kanske jag börjar på 15km/h fast idag vågade jag inte riktigt då jag väggade sist jag försökte. Jag ville känna att jag höll ihop hela vägen idag och det gjorde jag verkligen. Känner mig så stark i kroppen i dagsläget!

4 kommentarer:

Jonna Fartfylld sa...

fantastiskt skönt låter det, det är ju annars ofta knökfullt vid denna årstiden...

härliga bilder från öppna förskolan! och jag får rysningar när jag läser om hur han och hans barndomsvän leker tillsammans, underbart.

Ingmarie sa...

Vilken lyx med eget gym! Och bra stege. Den ska jag härma. :-)

Anonym sa...

Härligt pass!

Jag körde också styrka igår. Känner av träningsvärk i axlar och rygg idag. Värre lär det nog bli tills imorgon. :-D

Kram M

Daniel sa...

Jonna - Det där med Noahs vän är bara så underbart och det var så härligt att se dom tillsammans. :)

Ingmarie - Testa den! Inte jag som kommit på den utan det är "Spring-Therese" ;)

http://springtherese.blogspot.se/

Västgötskan - Jag körde själv shrugs för axlarna. Gav fin träningsvärk :) Kram