10 feb. 2013

Helgen har varit bra

Precis som varje helg sedan Noah kom in i vårt liv så har det varit fullt ös och jag önskar att helgen kunde varat lite längre.. Det har kommit lite snö här nere igen vilket Noah gillar för då kan han åka på sin nya Snowracer som han gillar. Han fick den av mina arbetskamrater som lagt ihop till den som en välkomstpresent. Det var verkligen mitt i prick men tyvärr försvann snö bara någon dag efter han fått den. Nu kan han åka igen vilket är kul och jag fick skottat upp en liten backe så han kan åka ut i trädgården från vårt trädäck.


Idag fick jag också till någon form av långpass på gymmet. Jag körde först lite styrka för rygg och axlar som uppvärmning innan det blev 90min progressivt på löpbandet. Förutom magknip då jag sprang lite tätt inpå frukosten så gick passet riktigt bra. Jag har inte så mycket fart i kroppen just nu men jag känner mig grymt stark i steget och det har hänt något med min löpteknik.

Jag vet inte om det är för att jag satsat en hel del på corestyrkan senaste månaden eller om det är 100 up som gör att kroppen känns så bra att springa med. Det går så lätt även om jag är några kilo tyngre än i höstas och det ska bli spännande att se vad som händer när jag ökar på med lite mängd till våren. Jag har också börjat fila på några kortsiktiga målsättningar men som det ser ut nu kommer jag fortsätta bygga en stark kropp och låta löpningen komma i andra hand ett tag till.

4 kommentarer:

Jergen Puckel sa...

Jag gillar verkligen snömängden ni får dras med. Den känns helt lagom! :)

Helena sa...

Finaste Noah :-)

Kram på er!

Snorkkis sa...

Men nu verkar det som att de kommer mer snö! Då kanske ni kan testa svanskotorna hela familjen :) .

Kul då man märker att coreträningen (eller annan träning) ger resultat. Då vill man ju gärna upprätthålla den träningen!

Daniel sa...

Jergen - Jag avundas inte er som bor på andra sidan landsvägen. Trivs bra med "lagom" här nere :)

Helena - Du ska få träffa honom vid tillfälle! Kram!

Snorkkis - Det hade varit roligt att testa den i en lite högre backe. Får hoppas på lite mer snö innan vintern är slut :)
Visst är det inspirerande när man märker resultat. 100 up har nu blivit en rutin jag inte kommer släppa!