23 feb. 2013

Ikväll var han här!

Noah sover gott

Jag tog ut Noah på en kall och blåsig runda på slätten för att han skulle få sova inför kvällen då det väntades spännande saker. För första gången väntades besök här hemma från hans vän från barnhemmet i Kina. Dom har bara träffats två gånger på "hemmaplan" där första gången var hemma hos hans vän och andra gången var när vi firade kinesiskt nyår på ett event. Första gången dom träffades var dom inte speciellt intresserade av varandra och andra gången när vi firade nyår var nog Noah intresserad men det var inte riktigt ömsesidigt så dom lekte inte mycket.

Ikväll var det något helt annat och det strålade om dom båda pojkarna som lekte och hade roligt. Det var så härligt att se och det värmde långt in i själen, dom var verkligen glada att få träffas! Dom har ju känt varandra i 2½år så det är väl inte så konstigt egentligen. Dom är också födda med endast 5 dagars mellanrum och har exakt samma historia och även samma "special-need". Det känns så bra att dom inte skiljdes åt när dom lämnade barnhemmet och jag hoppas dom kommer kunna fortsätta följas åt i livet....

Fullt ös!

10 kommentarer:

Ingmarie sa...

Tänk ändå vilken solskenshistoria det där är!
Och söta som sockerbitar är de. :-)

Sara sa...

Det är en så häftig historia - otroligt att det kan bli så :)

Anonym sa...

Visst är det härligt när ens barn har roligt och kan leka med andra. Särskilt i ert fall, när de kommer från samma bakgrund. Underbart! :-)

Kram M

Daniel sa...

Det är verkligen häftigt! :)

Lisa sa...

Men vad roligt!
Det är faktiskt helt otroligt att det kan bli så bra ibland:)

Och vad bra att skiftarbeta, så att ni får mer tid ihop även om du inte är ledig.

Daniel sa...

Det passar väldigt bra att jobba skift nu! Lyxigt värre faktiskt! :)

Anonym sa...

Härligt! Vilken trygghet för dem ändå, även om de kanske ännu inte än kan kommunicera om det. Kommer alltid finnas en annan liten kille med samma bakgrund! Få förunnat.

//Hanna

Daniel sa...

Verkligen! Dom kommer säkert kunna ha mycket utbyte i framtiden när tankar och funderingar kommer.

Miss Agda- Småbarnsliv och Endorfiner sa...

nej men va underbart! Får tårar i ögonen! Sitter här och läser ikapp om Noel.

Daniel sa...

Visst är det underbart! Blir så varm i hjärtat varje gång jag tänker på att han har en kompis med från Kina. Det måste varit meningen! :)