11 mars 2013

Aj min fot!

Det blev lite träning i helgen i form av ett styrkepass och två lättare löppass förlagda på fredagen och lördagen. På lördagen blev det också en tur till Malmö för lite coching av Sofie som sedan en tid tillbaka får hjälp av Katarina. Det fanns en hel del att göra med löptekniken och det känns som Sofie är laddad inför vårens utmaningar i löparskorna. Nu vet hon vad hon måste jobba med!


Själv vakande jag upp på söndagen och hade riktigt ont i foten. Jag har inte en aning om vad som hänt då jag inte kände något dagen innan eller hade gjort något konstigt. Jag hade ju bara kört två lätta pass på 5km och 8 km i lugnt tempo. Det gick knappt att gå på foten men det blev lite bättre under dagen. Hur kunde jag nu få så här ont? 

Idag var det åter ont när jag vaknade så att jag fick halta mig nerför trappan till frukosten. Det släppte dock fort och senare under förmiddagen kunde jag utan större problem hoppa som en häst på rytmiken med Noah. Jag hoppas det bara är något tillfälligt skit och vilar lite till från löpningen....
7 kommentarer:

anneliten sa...

Aj! Och underligt. Var gör det ont?

Daniel sa...

När jag sträcker ut hälsenan gör det ont precis bakom fotknölen på utsidan. Tror det är någon inflammation i ett fäste? Lite konstigt med tanke på att jag knappt tränat. Tror dock inte det är något allvarligt och hoppas jag kan vila bort skiten.

Anonym sa...

Vad märkligt att det kom bara sådär, under natten? :-(
Hoppas verkligen det släpper med några dagars vila!

Kram M

Katarina sa...

Kolla, en Coach i Tehätta!

Vilken fin bild med Torson, min röda luva och Sofies fina rosa jacka.

Hoppas att din fotsmärta försvinner lika snabbt som den kom...

Daniel sa...

Västgötskan - Ja, verkligen! Måste gjort någon dumt under natten? ;)
Kram

Katarina - Det är en fin mössa du har! Smärtan är bort nu!

Ingmarie sa...

Så där kan jag också få. Tror bara det är något som liksom "låser sig". Ibland är det flera dagar i sträck, ibland 1gång/år.
Hittills har det alltid gått över på några minuter/någon timme. :-)

Daniel sa...

Kroppen är märkligt! Nu är det bra igen och jag hoppas det håller sig borta! :)