2 mars 2013

Shoppat loss!

Igår fick jag reda på varför inte känslan var den bästa på skitpasset i torsdags. Jag hade antagligen något skit i kroppen som bröt ut för framåt kvällen började jag rossla i halsen där något skit nu satt sig. Det verkar inte helt hopplöst då jag ändå känner mig hyffsat pigg så jag hoppas bara det är något kortvarigt. Har jag ont i halsen tränar jag dock aldrig så därför blir det vila från träningen hela helgen.


Idag passade vi därför på att göra annat och shoppade träningssaker åt oss båda. Sofie behövde nya skor så först blev det ett besök på Runners Store för utprovning. Vi fick bra hjälp och löpsteget såg riktigt fint ut i ett par Brooks Adrenaline GTS 13 som Sofie slog till på. Efter lunch blev det också ett besök på Stadium där hon hittade en fin väst att springa i.

Själv har jag längtat lite efter den 2:a Mars för idag släpptes vår/sommarkollektionen av dom "Gyakusou-pimpade" Nike kläderna. Jag har haft ögonen på dessa ett tag och tycker dom är grymt snygga. När vi var i New York i höstas fick jag klämma lite på dom och fastande för hur fina materialen var och hur lätta kläderna var. Tyvärr föll mig inte vinterkollektionen riktigt i smaken och det som var intressant var redan utsålt överallt då dessa tillverkas i begränsade upplagor. Vår/sommarkollektionen ville jag dock inte missa!I Sveriges säljs Gyakusou av två utvalda butiker och det är Sneakers n Stuff samt Très Bien Shop. Sneakers n Stuff har bara Gyakusou i butiken i Stockholm och på nätet. Därför fick det bli ett besök på Très Bien Shop som har en liten butik i Malmö som ligger i anknytning till deras lager där dom har allt som finns på nätshoppen. Tanken var att jag bara skulle köpa ett par tights och ett linne då det är väldigt dyra kläder.

Jag fick provat sakerna och fick gå upp en storlek då dom är tillverkade efter japanska mått, det här var också en av orsakerna till att jag inte vågade beställa på nätet. Normalt har jag medium i linne men här fick jag gå upp till large och funderade nästan på att gå upp till extra large. Nu gillar jag inte linnen som fladdrar för mycket så det fick bli large, tightsen blev också large.

Men så var det ju den där snygga jackan jag sett bilder av på nätet. Naturligtvis hade dom den framme i butiken och den var ju ännu snyggare i verkligheten. Jag provade den extremt lätta jackan och den satt perfekt men jag hängde tillbaka den då jag hade spräckt min budget för dagen. Vi gick en runda men det tog inte lång tid innan jag bestämde mig för att gå tillbaka och jag slog till på jackan också. Den var ju så snygg!

Dagens inköp!


4 kommentarer:

Ingmarie sa...

Dessa förrädiska affärer!

EvaD sa...

Jojo, det gäller att va snygg när man ränner runt på dom skånska slätterna! Kallas inte sånt fåfänga? Fast snygg ser den ju ut alltså!

Jonna Fartfylld sa...

åh vad kul med shopping av nya skor och träningskläder! det finns ju så mycket som man gärna vill ta med sig hem...

Daniel sa...

Ingmarie - Skriver under på det! ;)

Eva - Lite fåfängd får man vara ;) Köper sällan kläder att springa i utan springer mest runt i tröjor jag fått när jag sprungit lopp. Nu var det dags för lite inköp! :)

Jonna - Så sant! Det fanns mera saker jag ville ha! Skorna i denna serien är också riktigt snygga! :)