3 apr. 2013

Lite av en revansch


Idag tog jag en liten revansch på dom misslyckade 10x1000m förra veckan. Det slog dock inte eldflammor runt skorna som bilden visar men det blev ett bra pass! Jag ville väldigt gärna hålla alla intervaller under 3:40-tempo med 90 sek vila rakt igenom men fick tyvärr vika ner mig efter halva passet. För att orka hålla trycket uppe fick jag öka på vilan till 120sek under andra halvan och det blev lite väl tufft mot slutet....men det gick!!!

Dagens tider

Det här får bli veckans enda kvalitetspass för jag har lite av en vilovecka då det kommer bli mycket löpning hela nästa vecka vilket jag ska återkomma till senare. Jag har också börjat nytt jobb denna veckan vilket tar all min energi då det är mycket nya saker och den lilla energi jag har kvar vill jag lägga på Noah. Därför får också bloggen lida lite och jag har heller inte mycket tid att kommentera på andras bloggar just nu men jag läser när jag har tid. Nästa vecka är jag tillbaka för fullt! Vi ses då!!!

7 kommentarer:

Olov sa...

Snygg serie. Du är verkligen snabb.

Anonym sa...

Härligt Daniel!
Det måste gnistrat LIIITE under skorna i alla fall. :-)

Adam Crona sa...

Jättebra tider.. kommer du till Hbg på söndag?

Lisa sa...

Jädrar vilka tider!
Sjukt bra jobbat med tanke på "vilovecka" och nytt jobb!:)Tor minsann det måste funnits nån liten friktionsflamma under skorna iaf, hehehe...

Johan sa...

DANIEL!
Tänkte på er denna morgon.. Vet inte varför
Grymt bra som vanligt

Anonym sa...

39 min på Malmømilen blir en barnlek

MVH Erpur

Daniel sa...

Olov - På intervaller brukar det alltid gå bra. Det säger dock inte alltid så mycket om formen men jag hoppas den är på gång :)

Västgötskan - Lite kanske!? ;)

Adam - Nix! Är inte speciellt tävlingssugen...

Lisa - Tack! Jag är nöjd med passet men vill alltid lite mer när det gäller intervaller!

Johan - Det var kanske därför jag fick hicka? ;)

Erpur - Jag hoppas sub39 ska gå "lätt" men man vet aldrig? Milen är en grym distans!