8 apr. 2013

Träningsveckan har börjat!

Den här veckan är lite speciell då jag är bortrest på utbildning vilket både är kul och tråkigt. Det är roligt att lära sig nya saker men det är inte så kul att vara hemifrån och det känns ännu jobbigare nu när jag blivit pappa och vill spendera all ledig tid med Noah. Jag är själv på kursen och att sitta själv på ett hotell ute i Mölndal under kvällarna är heller inte speciellt kul men det finns bot på det tråkiga!

Gunnebo slott

Jag har med mig en xbox samt mina löparskor vilket räcker långt och idag var jag ute på en skön kvällsjogg för att utforska omgivningarna. Bara några kilometer bort från hotellet ligger riktigt fina motionsspår där jag tänker spendera kvällarna med lite olika pass som jag har planerat. På fredag styr jag sedan kosan söderut och stannar till vid Kullaberg över helgen för Trailcamp Kullamannen med fina löparvänner. Det var egentligen lite oturligt att detta skulle komma samtidigt som jag var på kurs då det innebär att jag kommer vara ännu mer hemifrån. Samtidigt passar det väldigt bra då jag ändå är ute och far längs västkusten. Jag har också tagit semester på måndagen för att få lite extra tid med min fina familj innan nästa arbetsvecka börjar. Jag tror det kommer bli en riktigt bra vecka ändå och benen ska få jobba!6 kommentarer:

Staffan sa...

Jobbresor brukade (reser inte i jobbet just nu) betyda en hel del träning för mig. Hellre ut och springa på kvällarna än att sitta och glo på ett hotellrum!

Helgens äventyr låter spännande, hoppas på en rapport från det senare!

Daniel sa...

Ja, varför sitta på ett hotellrum liksom? Det kommer en rapport från helgen, givetvis! Jag ser verkligen fram emot helgen och har gjort det hela vintern. Snart! :)

Suzan sa...

Undrade just om slottet låg här i Gunnesbo men förstod att det inte var "samma" ställe :)

Daniel sa...

Nästan samma! ;)

Mikael sa...

varför har du inte hört av dig" :) Vid Gunnebo slott springer jag ganska ofta. ligger bara ca 3 km hemifrån. just i den backen brukar vi köra intervaller :)

milen i Skatås är rätt tuff :) Fast 5 km rundan är ännu jobbigare.

nästa tisdag reser vi mot Colombia och ett nytt äventyr. börjar bli lite nervöst nu :)

Daniel sa...

Ja, varför gjorde jag inte det? Har haft huvudet fullt med nya jobbet, speciellt i början på veckan....får skylla på det ;) Nästa gång får vi ta ett pass!

Colombia redan!!!! Så kul! Stort lycka till!!!