13 juni 2013

Fin känsla inför Malmömilen

Igår var jag ute och sprang ett kvalitetspass dagen efter jag kört fart och flyt på bana. Jag brukar inte springa två kvalitetspass i följd men denna veckan kändes det rätt på något sätt. 5km fart och flyt är ett ganska kort pass och sliter inte mycket så därför följde jag upp med 10km tröskel dagen efter för att få fart på benen till lördag. Sedan är planen helvila både torsdag och fredag så får vi se vad som händer på lördag.

Jag börjar bli lite spänd inför tävlingen då det är årets första riktiga tävling där jag kommer gå på max. Förra året blev Malmömilen ett riktigt skitlopp där jag fick kriga med kroppen hela vägen och tiden blev 39:15. Detta året hoppas jag på en bättre tid och har som mål att komma under 39min men jag har inte full koll på formen. Senast jag sprang milen på tävling var på Trelleborgsloppet i augusti förra året så det är ett tag sedan...


Nummerlappen är hämtad och när det gäller gårdagens tröskel över 10km så var känslan grym. Det var nog ett av årets bästa pass när det gäller känslan och på slutet var jag bara tvungen att släppa på lite extra för det var så skönt att ha spring i benen igen! Jag hoppas jag hittar känslan på lördag också så jag kan ta revansch på förra årets skitlopp! Nu ska det laddas!!!
4 kommentarer:

Anonym sa...

Bra avslutning! :-)
Jag är också spänd inför morgondagen. *gaaaah* Lycka till! :-)

Kram M

Lisa sa...

Snyggt pass!
Lycka till imorrn:)
(tror kansk ejag ska äta lite mer spenat i fortsättningen, hehehe...)

Anna (Orka mera) sa...

Lycka till i morgon! Jag kommer kanske in och hejar. 14 dagar på resande fot funkar intensiv uppladdning. Är galet trött och står över tyvärr. Men som sagt: kör hårt och lycka till!

Daniel sa...

Västgötskan - Tack! Start om några timmar! :) Kram

Lisa - Tack! Testa spenat under en tid och se om du märker något...

Anna - Förstår att du står över. Kul om du kommer in och hejar. Det kommer bli en löparfest idag med fint väder och allt! :)