4 juni 2013

Kroknade lite i värmen


Jag ville sätta lite fart på benen idag med en stege på 5+5+4+4+3+3+2+2+1+1min med 1min joggvila rakt igenom. Tanke var att jag skulle öka farten när intervallerna blev kortare och det gick väl bra till en början. Sedan kom backar mot slutet och jag blev väldigt varm i solen. Det var inte mer än 20 grader idag men det märks tydligt att jag behöver vänja sig vid värmen som nu äntligen är här. Jag var ändå nöjd med mitt pass och nu laddar jag om för backar i skogen med Löparprojektet på torsdag. Det var ett tag sedan jag var med så det ska bli roligt!

Dagens tider

 

4 kommentarer:

Staffan sa...

Tidrna är ju fina rakt igenom och med joggvila är det ett tufft pass! Jag föredrar gåvila på intervaller, tycker jag får bättre kvalite då. Men du, långa tights nu...i juni??? Klart du kroknar i värmen då ;-)

Mina långa tights försvann in i garderoben i början av april, hoppas jag slipper se dem förrän oktober-november någon gång!

Daniel sa...

Angående vilan så brukar jag köra gåvila men jag känner att jag behöver bättra på uthålligheten i dagsläget så då blir det joggvila :)
Fast dom där tightsen är 3/4 och det brukar inte vara några problem på sommaren. Tror dock jag tar shorts nästa gång jag ska springa i värme ;)

Lisa sa...

Shit nu var det ett tag sen jag var här, och det fans en massa rolig läsning!

Otroligt skönt med neurolog-läget. Jag måste säga att jag faktiskt tipsat en väninna (som nyligen fått besked om "neuroinflammatorisk sjukdom UNS-diagnos") om din blogg, och hon uppskattar den verkligen.

Snygga brallor förresten;)...

Daniel sa...

Kul att du tipsat! Ska försöka få lite mer fart på bloggandet framöver då jag har lite dåligt med tid just nu. Allt flyter på fint och det är skönt! :)