21 sep. 2014

Ännu ett bakslag

Jag fick bara springa en intervallstege i skogen efter förra inlägget innan det var dags för nästa bakslag. Mina bihålor rasade fullständigt så det var bara att ställa in träningen ännu en vecka. Det är så här varje höst av någon anledning och det är lite tråkigt när man försöker satsa framåt och måste vila istället. Det har också varit lite struligt på andra håll senaste tiden vilket gjort att jag fokuserat på annat än bloggen. Ber om ursäkt för att jag inte uppdaterar så mycket just nu.

För någon vecka sedan brakade bilen ihop när jag skulle gasa ut  framför en lastbil med god marginal. Det var nära att lastbilen körde på mig för det blev trångt på vägen då det kom möte från andra sidan också. Riktigt obehagligt men allt slutade väl och nu har jag fått satt i en ny motor i bilen så den rullar igen!


Bihålorna är också bra igen så allt har slutat väl och jag kan träna på som vanligt. Jag började med två-timmars stiglöpning med min vän Mikael och det kändes bättre än förväntat efter vilan. Med tanke på senaste veckornas strul försöker jag att inte tänka så mycket på New York för det stressar mig mest. Just nu får det bli vad det blir bara jag får fortsätta träna på utan skit i kroppen....

3 kommentarer:

Magnus sa...

Trist att läsa, Daniel. Du får göra det bästa av det i NY och sen ladda om och haka på till Köpenhamn i vår istället. Det kommer alltid nya möjligheter till bra lopp...

Anonym sa...

Segt! Ibland blir det inte som man vill va? Men man får se det lite långsiktigt så blir det nog bra ändå.
Krya på dig och lycka till!
/Hanna

Daniel sa...

Magnus - Såklart kommer det fler lopp fast det dröjer nog innan jag vill satsa på mara igen. Efter NY kommer jag träna för mil och halvmara.

Hanna - I det långa loppet blir det såklart bra! :)