8 okt. 2014

Upp i sadeln igen!

Jag har känt mig lite nere när det gäller löpningen efter helgens lopp och har inte alls känt för att springa. Det känns lite tråkigt att det aldrig vill lossna trots att jag tycker jag tränar på bra. Alltid är det något känns det som och hade det inte varit för NY så hade jag lagt ner löpningen ett tag och kört styrka på gymmet tills jag hade känt löpsuget igen. Fast nu är det ju marathon i New York om bara 25 dagar så igår var det till att hoppa upp i sadeln igen även om jag inte direkt kände för det.

Det blev långa intervaller på 5 x 2km med 2min joggvila på löpbandet och passet gick faktiskt riktigt bra. Det var roligt att springa med en kropp som också tyckte det var kul och det blev ett riktigt skönt pass där svetten sprutade. Jag förstår inte hur formen kan växla på detta viset men jag är glad att jag hoppade upp i sadeln fort igen. Kanske kan jag ändå få en trevlig resa genom New Yorks gator? Det är det som är målet nu och tiden kvittar...

Svettig och nöjd efter gårdagens långa intervaller


2 kommentarer:

mikael sa...

Har haft samma känsla som dig hela säsongen. Tycker att jag har tränat bra. Eller har jag det? Har jag tränat "fel" utifrån de mål jag hade? Finns en del att fundera på.

Har inte fått ut det jag velat på tävling. Snarare gått tillbaka tidsmässigt eller i alla fall blivit stabil på 37 min på milen. Men vad fasiken, det var en tid jag gjorde för 3 år sen.

Besökte astmadoktor förra veckan. Ingen inflammation i luftrören. Det han konstaterade var att jag bara andades med bröstkorgen och inte med magen. Så han undrade hur jag trots allt kunde prestera så pass bra som jag gjorde. Så gör om gör rätt. Lära mig att andas med magen istället.

Hoppas du får träna på bra in i det sista och att du får ut allt som finns inom dig på maran.

Daniel sa...

Det är mycket som måste stämma och du håller en högre nivå än mig där det blir ännu svårare att få ut det där sista. Träna på ett tag och slappna av bara så kanske släpper det. Det hoppas jag på! :)