27 mars 2015

Mot Berlin!!!Jag har fått tag på en plats till Berlin Halvmarathon på söndag och det ska bli kul att springa ett större lopp igen. Berlin Halvmarathon har runt 30 000 startande och det är en underbar stad att springa i. Bilden ovan är från förra året när jag och min skugga tog ett skutt vid Checkpoint Charlie med några kilometer kvar att springa. Jag vill minnas att publiken var grym runt dom kvarteren så det blir säkert något glädjeskutt där i år också.

Jag har inga målsättningar för loppet och tänker bara ha roligt. Min form har jag egentligen inte mycket koll på men kroppen känns helt ok. Jag var och fick massage för benen igår och idag sprang jag intervaller på 10x2min som gick kanon. Jag vill nog påstå att det var ett av årets bästa intervallpass när det gäller känslan, att sedan farten inte var den bästa låter jag inte stressa mig. Nu blir det bara vila tills söndag och jag hoppas på en fin helg i Berlin!

5 kommentarer:

Andreas Åkesson sa...

Hur gick det?

Piratfarsan sa...

Vad händer mannen?

Daniel sa...

Det gick helt ok!
Luften gick ur bloggandet efter Berlin bara men jag kommer snart uppdatera lite här igen.

ROB sa...

Ta nu och uppdatera lite hur sommaren och all träning har gått.Har själv MS och springer,så din blogg är verkligen sporrande och rolig följa. Tack på förhand 😉.

Daniel sa...

Lovar Rob!
Innan helgen kommer här en uppdatering!