18 jan. 2010

18/1 Affischen klar


Då är affischen för årets Sydkustlopp klar, den går förhoppningsvis i tryck denna veckan. Som jag skrivit här innan så är ni varmt välkomna att komma hit och springa!!

Angående armhävnings-utmaningen så är den som sagt i full gång. Här på jobbet tränas det hårt och alla verkar taggade!

8 kommentarer:

messan sa...

Det var en fin strand på bilden....såg den direkt:)Skåne är fint. Isvak...??? Brrrr, så kallt! Jag föredrar ljumma havsbad :).
Ha en bra kväll!

~●Helena Pettersson●~ sa...

Hehehe, kul idé med den där armhävningsutmaningen. synd att jag inte kan hänga på. :)
Hoppas jag kan göra nåt liknande så småningom när jag rehabtränat ett tag. :) Kan ju vara bra att skaffa sig en ipod eller vad det heter också. :P

Daniel sa...

Messan - Den där stranden är jättefin att springa på. Som du ser springer vi fortare än skuggan här nere. Löparen är 500m längre fram än skuggan du ser ;)
Önskar en bra kväll tillbaka!!

Helena - Klart du ska ordna en iPhone! Finns en massa roligt och även saker man har användning av. Till stickning finns det ett helt gäng program. Här är ett....kan dock nada om stickning och garn ;)

http://www.knitbuddy.com/

anneliten sa...

Det loppet är jag faktiskt sugen på. Borde väl funka tillsammans med Stockhol maraton...

Petra sa...

Ah, jag vill springa! Jag vill springa! Det ser jattefint ut! Helt arligt alltsa; vilken grymt snygg affisch du/ni har fixat fram - det ser verkligen lockande ut! Fast det ser nastan ut som det ar utomlands! (Fast det ar ju Skane i ett notskal forstas - lite narmare kontinenten!:)) Ni kommer att fa manga deltagare om man lockar med den miljon. Hade jag befunnit mig lite narmare sa hade jag genast kastat in en registering.

~●Helena Pettersson●~ sa...

Kul. :) Fast jag har ställt mig på kö för ett hjälpmedel som heter Handifon eller nåt sånt.. Typ en telefon/handdator så nån ny telefon lär jag nog inte köpa på ett tag. Kommer antagligen få handiphonen i vår nångång för då har jag stått i kö i ett år. :)

Daniel sa...

Petra - Roligt att du gillar affischen! Det är inte jag som har gjort den men jag ska hälsa Patrik som har tagit fram den.
Bilden är från förra årets lopp, hoppas vi kan få lika bra väder detta året.
Förstår att du har problem att komma, längre bort än vad du är går ju knappast att vara ;).

Helena - Det där låter ju jättebra men det var ju en jäkla lång väntetid för ett hjälpmedel ?! :/

Daniel sa...

Anneliten - Missade svara på din kommentar, inget personligt ;)

Tror loppet ligger bra till innan Stockholm. Man kan ju se det som ett test av formen. Du är varmt välkommen, jag hjälper hjärna till om du skulle behöva hjälp med något praktiskt typ övernattning eller något...bara hör av dig om du anmäler dig.