1 feb. 2010

1/2 Armhävningar vecka 3


Det är tur att jag har en planerad vilodag idag för jag har en helt fantastisk träningsvärk i hela kroppen. Gårdagens akrobatik i innebandymålet har definitivt satt sina spår. Man tycker man tränar allsidigt och borde vara i form för det mesta men ack så fel man kan ha. Nu gillar jag träningsvärk så det är helt ok.

Trots vilodag så går armhävningsutmaningen in på sin 3:e vecka nu. Idag gjorde jag ett maxtest för att stämma av hur resten av programmet kommer se ut. När utmaningen började för 2 veckor sedan klarade jag maxa 30st och idag gjorde jag 45st trots sliten kropp. Visst gör det här programmet nytta men det känns fortfarande avlägset att klara 100st på raken.

Dom 2 första veckorna har gått lätt för mig men nu har jag en känsla av att det blir betydligt tuffare. Hur går det för er andra?

6 kommentarer:

rosenblom sa...

Haha. Nytta? Jag vet inte. Jag gjorde också maxtestet idag... Nog om det.

Du har ju gjort markanta framsteg. 50% är mycket. Men som du skriver. Att nå 100 om bara fyra veckor låter inte helt lätt.

Joel R sa...

Jag har hamnat lite efter och gjorde V2 d3 igår. Körde maxtest nyss och har ökat från 25 till 39. Fanns inte en chans att klara 40 så nog var det maxtest alltid. Fin ökning och 50 är lätt inom räckhåll även om jag fortfarande är svårt tveksam till 100.

Daniel sa...

Rosenblom - Framåt går det men hundra bli tufft som sagt. Det är möjligt att träningen ger ännu bättre effekt nu när det bli lite tuffare. Ska bli spännande att se om man fixar det.
Lite nyfiken på ditt maxtest ;)

Joel - Vilket bra resultat!! Kör hårt!!! :)

Joel R sa...

Jag ser att min vanliga tveksamhet smugit sig in igen, självklart ska jag klara 100!!!

~●Helena Pettersson●~ sa...

Ujuj, ser spänt fram emot hur det kommer gå för dig, om det går att fixa 100.. Annars, få höra hur många det blev! Kul att andra "hängt på" också! Spännande att höra hur det går för dem också. Du får gärna berätta sen hur många som klarade utmaningen. :) OM nån klarade det!
Sen är det ju så att även om man inte klarar 100, så är ju en förbättring alltid en förbättring! :)
Jag väntar fortfarande spänt på att snön och kylan ska lugna ner sig så det går smidigare att komma iväg så jag kan börja rehabträna. :)

Daniel sa...

Joel - Rätt inställning! Självklart ska vi fixa 100!! :)

Helena - Jag kommer rapportera! :) Det finns även ett gäng på mitt jobb som hängt på så det ska bli spännande att se hur det går för dom. Än går det bra, dom började på 10 armhävningar och nu kan dom maxa upp mot 30st!!! Coolt!

Hoppas du kan komma iväg på din rehab snart, det räcker med snö och kyla nu!! ;)