23 sep. 2010

23/9 Ingen bubbla


Trodde att den här bubblan som man kan hamna i innan "stora" lopp skulle komma nu i veckan men jag har inte känt av något speciellt. Känner mig väldigt lugn inför helgen och självförtroendet är på topp, vet inte om detta är ett bra tecken men jag tror och hoppas på det. Brukar annars vara lite smått nervös och tänka på hur jag ska lägga upp loppet och annat praktiskt men inte nu, jag vet vad jag vill och vad jag ska göra!

Jag har sprungit detta loppet en gång innan och har koll på banan, tror det ger mig en stor trygghet. Dessutom så har jag kört en hel del kuperade långpass, vissa på 30km och mer därtill så jag vet att jag behärskar distansen. Att gå under 2:15 och fixa den där silvermedaljen känns fullt möjligt och jag kommer jobba hårt för det. Träningen har verkligen gått perfekt och jag har både varit skadefri och frisk hela vägen vilket stärker mig. Jag har gjort vad jag kunnay för att komma i form till detta loppet och nu ska jag bara lyckas med att få ut allt på ett bräde.

Om jag får önska något så skulle det vara lite mer tändvätska inför loppet men jag tror det släpper när jag kör upp till Stockholm imorgon. Kommer ladda med en massa skön musik i bilen vilket alltid brukar funka. "Hurts" nya skiva verkar riktigt skön och den ska lyssnas igenom plus en del annat nytt...


10 kommentarer:

Suzan sa...

lycka till!!!!

Thomas sa...

Det där med bubblan är nog väldigt beroende på vad som händer runt omkring i livet.
Kan det inte vara så att du denna gången har haft en i stort sett felfri uppladdning och därför bara är lugn?

Det kommer att gå kanon det här!

Lycka till!

Annika sa...

Trevlig resa och lycka till! Spännande att få läsa om loppet när du är i mål.

Annika (carpe diem)

John sa...

Njae... Jag tycker nog du skall hålla dig till Maiden under uppladdningen :).

Daniel sa...

Suzan - Tack!!!

Thomas - Tack! Jo det har du säkert rätt i. Jag ska bara springa nu och har gjort vad jag kunnat. Känns ganska avslappnat och skönt. :)

Annika - Tack! Rapport kommer! ;)

John - Visst kör jag Maiden och även en massa annat. Tyvärr så gick baslådan sönder i bilen sist jag körde Maiden, ljudet suger lite just nu! :/

Katarina M-I sa...

Nu drar vi snart ut till landet så jag vill bara passa på att önska dig en grym helg och massa löpglädje!

Du är verkligen i slag Daniel :)

Sara sa...

Det kommer gå skitbra på lördag - du är bra tränad och i balans, det märks! Min bubbla har inte heller kommit, har haft fullt upp med jobb så det har inte funnit tid för annat. Det kanske kommer imorgon när jag är ledig och kan börja fokusera på loppet. Vilken startgrupp startar du i?

Daniel sa...

Katarina - Tack! Ha själv en riktigt bra helg! Se upp för dom där ilskna getingarna och glöm inte ta med medicinen ;)

Sara - Jag ska bara ösa på nu och det känns jättebra! :)
Startar i 1C gör jag, kanske ses vi där? Håller utkik efter dig hursom! ;)
Lycka till med laddningen imorgon! Ska bli spännande att se vad du kan sätta för tid!

Sara sa...

Jag startar också i 1C. Det är mycket folk, men ska se om jag ser dig ändå. Jag tycker också att det är spännande att se vad jag kan åstadkomma. Jag tror i alla fall att du har 2.15 som i en liten ask!

Daniel sa...

Jag håller utkik efter dig, man vet aldrig ;).
Om du kollar senaste inlägget på min blogg så får du gärna titta förbi kyrka vid 11:00.